Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

12-åring blev besatt av hårdporr – våldtog sin lillasyster flera gånger

- 07/11/2016, 21:58
Pojken utnyttjade sin lillasyster sexuellt.
1 av 2

Pojken utnyttjade sin lillasyster sexuellt.

TT / TT

Barnet på bilden har ingenting med artikeln att göra.
2 av 2

Barnet på bilden har ingenting med artikeln att göra.

TT

Pojken var bara tolv år när han våldtog och utnyttjade sin syster. Nu döms han till 12 månaders behandling.

En ung pojke tittade på porr på nätet för att sedan våldta sin egen lillasyster. Det här slår domstolen av Cheltenham Magistrate fast, skriver The Mirror.

Pojken är i dag 14 år gammal, men var bara 12 år när han våldförde sig på den då 9-åriga systern.

Under sommaren 2015 ska han ha utnyttjat hennes vid flera tillfälle. Först sökte pojken efter material på nätet, sedan sa han till sin syster att han "inte längre kunde vara hennes bror om hon inte hade sex med honom".

Flickan berättade tillslut för mamman att hon blivit trakasserad av brodern, då hävdade han att hon gått med på att ha sex.

Vid rättegången i fredags erkände pojken att han var skyldig till sex fall av våldtäkt på . Nu är han på en övervakad behandling och får inte ha kontakt med personer under 16 år, alltså får han inte prata med sin syster.

Han ska tillbringa ett helt år på behandlingshemmet och sedan kommer han vara under polisbevakning tills han är 19 år, skriver The Mirror.

Nyheter24 har tidigare skrivit om mannen som våldtog en flicka och sedan friades i rätten – för att han sa att han sovit. Sofia har själv skrivit och berättat om övergreppet hon blev utsatt för.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.