Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mystiska spådomen: Trump kommer aldrig bli president

- 10/11/2016, 19:18 -
Baba Vanga har förutsett flera viktiga händelser i världshistorien.
1 av 4

Baba Vanga har förutsett flera viktiga händelser i världshistorien.

Wikimedia Commons/TT

Hon föddes i Bulgarien och påstod att hon kunde se in i framtid. Hon dog 1996, 85 år gammal.
2 av 4

Hon föddes i Bulgarien och påstod att hon kunde se in i framtid. Hon dog 1996, 85 år gammal.

Wikimedia Commons

Hon hävdar att Obama är den sista amerikanska presidenten.
3 av 4

Hon hävdar att Obama är den sista amerikanska presidenten.

tt bild

Vad det betyder för Trump är oklart.
4 av 4

Vad det betyder för Trump är oklart.

TT

Baba Venga hävdade att hon kunde se in i framtiden – och påstår att Trump aldrig kommer bli president.

Barack Obama är USA:s siste president.

Det påstod i alla fall den synska kvinnan Baba Vanga från Bulgarien.

Trots att Vanga dog 1996 sägs hon ha förutspått flera viktiga händelser. Bland annat 11 september, arabiska våren, Islamiska Staten och att Barack Obama skulle bli president, skriver brittiska Metro.

Hon sade nämligen att den 44:e presidenten i USA skulle vara afro-amerikan, och att det då skulle pågå en stor ekonomisk kris

– Alla kommer ha stor tro på att han ska få stopp på den, men det motsatta kommer hända; han kommer dra ner landet och konflikter mellan norra och södra stater kommer eskalera, ska hon ha sagt.

Så ja, allt kanske inte stämmer helt och hållet, men genom åren ska Vanga ha haft rätt i 85 procent av sina förutsägelser.

Men vad hon menade när hon sa att Barack Obama skulle bli USA:s sista president kan vi ännu inte veta.

Bildkälla

I går stod det ju nämligen klart att Donald Trump blev vinnare i det amerikanska valet och med andra ord USA:s 45:e president.

Det är ungefär två månader kvar tills Trump kliver in i vita huset och tar över efter Obama. Fram till dess är det alltså fortfarande Obama som styr landet och vad som helst kan hända.

Innebär Vangas spådom att Trump inte alls blir president – utan en diktator, att han kommer dö, eller att han tvingas avgå? Vi med andra ord ännu ingen aning om.

Bildkälla

Vanga föddes på 1910-talet vid foten på ett berg i Bulgarien. Man tror att hon förlorade sin syn när vinden tog tag i henne under en storm.

När hon blev äldre hävdade hon att hon kunde se in i framtiden och både kändisar och politiker runt hela världen har litat på henne, skriver Metro.

Oavsett vad som händer tror Jimmie Åkesson att Donald Trump kan vara riktigt dålig för Sverige och här är 6 saker som kommer hända om han blir president – trots spådomen.

Tror du att Donald Trump blir president?