Aleexandra, 18, ville sälja sin oskuld – nu har allt tagit en oväntad vändning

- 05/12/2016, 10:20
Aleexandras föräldrar har nu reagerat på dotterns planer att sälja sin oskuld.
1 av 2

Aleexandras föräldrar har nu reagerat på dotterns planer att sälja sin oskuld.

This Morning/Instagram

En farbror säger att familjen inte tänker prata mer med Aleexandra om hon genomför sin plan.
2 av 2

En farbror säger att familjen inte tänker prata mer med Aleexandra om hon genomför sin plan.

This Morning

Aleexandra Kefren skulle sälja sin oskuld för 10 miljoner kronor för att hjälpa sin familj, men nu säger hennes familj att de inte förstår vad dottern gör.

Nyheter24 har tidigare skrivit om rumänska Aleexandra Kefren, 18, som tänkte sälja sin oskuld för 10 miljoner kronor för att rädda sin familj ekonomiskt. Hon berättade bland annat om det på nationell tv i Storbritannien, skriver Daily Mail.

Men allt har nu tagit en oväntad vändning, det har nämligen visat sig att Aleexandras familj inte alls behöver någon ekonomisk hjälp. Tvärt om så tjänar hennes pappa fyra gånger mer än genomsnittslönen i Rumänien.

Enligt Aleexandras farbror Radu Raducu har familjen nu sagt att de inte kommer se Aleexandra som sin dotter om hon genomför sin plan. Enligt honom är det ingen som förstår varför Aleexandra har valt att försöka sälja sin oskuld.

– Hennes mamma och pappa är äcklade och förstår inte varför hon gör så här. De har bett henne att låta bli men hon sade bara att "jag är 18 jag kan göra vad jag vill med min kropp", säger han till Daily Mail.

Pappan ska ha blivit extra upprörd när Aleexandra under intervjun med det brittiska tv-programmet sade att hon inte visste om hon skulle låta köparen kolla sig för könssjukdomar, skriver Daily Mail.

Det här med att sälja sin oskuld verkar inte vara så ovanligt. Nyheter24 har tidigare skrivit om Katherine som planerar att sälja sin oskuld för att hjälpa sin familj efter att deras hus brunnit ner, Ariana som säljer sin oskuld för att kunna plugga och skönhetsdrottningen Anna som rymde hemifrån för att sälja sin oskuld i Dubai.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.