Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4317
reaktioner idag

Mohammed fick robotpenis efter olycka – nu kastar sig kvinnor över honom

Han blev känd som mannen med den stora robotpenisen. Men tyvärr är han för trött för att orka nappa på alla skamlösa sexförslag.

Mannen med robotpenis har blivit hett eftertraktad och får mängder med sexförslag.

Mohammed Abad hade sex första gången som 44-åring.

Han har två tuber i sin penis. De fylls med vätska som han har i en behållare i kroppen och på så vis får han erektion.

Mohammed Abad ser fram emot att använda sin penis igen.

I sin penis har han ett sådant här rör. Han trycker på en knapp för att få erektion.

En illustration av tekniken som är inopererad i den artificiella penisen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Mohammed Abad, 44, som förlorade sin penis i en tragisk olycka när han var liten.

För fyra år sedan fick han äntligen en protes, en slags robotliknande penis, som kostade drygt 800 000 kronor och är imponerande 20 centimeter lång.

Men det tog ett tag innan robotpenisen fungerade tillräckligt bra för att Mohammed skulle känna sig bekväm med att använda den i ett samlag. Mohammed får erektion med hjälp av en knapptryckning på testiklarna, som då fyller hans penis med vätska som förvaras i hans mage.

Bildkälla: Faksimil Mirror

När han tidigare i år äntligen fick komma till, så blev det med en sexarbetare som han hade haft kontakt med. Hon valde att inte ta betalt vid tillfället och de umgicks i flera dagar för att lära känna varandra och bli bekväma med varandra innan premiärsamlaget kunde genomföras.

Efter all uppmärksamhet kring Mohammeds unika robotpenis har han fått mängder av förfrågningar från kvinnor som vill ha sex med honom.

– De har hört talas om min robotpenis och vill prova den. De verkar tro att jag skulle kunna ha sex med dem i timmar. Och det är inte det att jag inte vill, men jag är för upptagen med mitt jobb. Jag jobbar 14-timmarsskift varje dag och när jag kommer hem är jag för trött för att ha sex, säger Mohammed Abad till Daily Star.

Bildkälla: Faksimil The Sun

I intervjun avslöjar han också att hans föräldrar letar efter en fru till honom och hoppas på att ha honom bortgift under nästa år.

– Vi diskuterar saken med lite olika kandidater just nu. Jag bryr mig inte om hur hon ser ut – hon kan vara tjock eller smal, lång eller kort. Personligheten är viktigare än utseendet och jag vet att mina föräldrar kommer att hitta en lämplig fru till mig.

Nu ser Mohammed fram emot att förhoppningsvis snart få ha sex för andra gången i livet.

Undrar du hur det är att ha sex med en robotpenis? Här kan du få svaren på funderingarna du inte ens visste att du hade. Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både via Google Play och App Store.

Skulle du vilja ha en robotkroppsdel?

Mer:

Så är det att ha sex med en konstgjord penis