Dyquain var försvunnen i två år – tills hans mormor hörde en duns från vinden

- 05/12/2016, 19:54
21-åriga Dyquain hittades död och mumifierad hemma hos sin mormor.
1 av 3

21-åriga Dyquain hittades död och mumifierad hemma hos sin mormor.

Faksimil WICU12 / TT

Han tros ha tagit sitt liv.
2 av 3

Han tros ha tagit sitt liv.

Faksimil WICU12

I två år letade hans familj efter honom.
3 av 3

I två år letade hans familj efter honom.

Faksimil WICU12

I två år levde en familj utan vetskap om var deras älskade Dyquain tagit vägen – tills hans mormor en dag hörde en duns från vinden.

Dyquain Rogers var 21 år gammal när han försvann spårlöst i november 2014. Hans familj och vänner blev oroliga när han först inte dök upp på jobbet. Sedan hittades hans mobiltelefon, plånbok och glasögon liggandes i hans mormors hus i Pennsylvania, USA.

Faksimil WICU12

Det verkar dock som att han själv inte hade lämnat huset där hans saker hittades. Likt en annan historia där en mamma hittade sin försvunna son död i huset.

Innan försvinnandet hade Dyquain skrivit flera negativa saker på Facebook. "Jag har verkligen haft den värsta oturen den senaste tiden" och "Människor har betett sig så konstigt den senaste tiden och det är därför jag gör det för mig och inte dem".

I flera månader sökte hans familj efter honom runt i staden Erie. Men ingen Dyquain hittades. Förrän två år senare.

Hans mormor, Zanobia Richmond, hörde en duns från hennes vind. Det visade sig troligen vara barnbarnets mumifierade kropp som föll mot vindsdörren, rapporterar WICU 12 News.

Polisen har uttalat sig och de tror att Dyquain tog sitt liv för två år sedan – och sedan blivit kvar på sin mormors vind.

Läs också om den hemska hemligheten som Lisa upptäckte efter att hon flyttat ihop med sitt livs kärlek – eller läs om mamman som trodde att sonen flyttat ut för 20 år sedan men som visade sig ligga död i huset.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.