En man misshandlades svårt av en arg grupp föräldrar.
1 av 3
En man misshandlades svårt av en arg grupp föräldrar. - Foto: TT
Mannen, som spelade trumpet på konsert innan misshandeln, var tidigare dömd för att ha antastat småbarn. Mannen på bilden är inte mannen i artikeln.
2 av 3
Mannen, som spelade trumpet på konsert innan misshandeln, var tidigare dömd för att ha antastat småbarn. Mannen på bilden är inte mannen i artikeln. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Mannen dog efter en tid i koma.
3 av 3
Mannen dog efter en tid i koma. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Rasande föräldrar stormade kyrka – dödade pedofil som spelade i orkestern

Mannen misshandlades svårt av en grupp föräldrar och dog senare på sjukhuset efter en tid i koma. Han ska bland annat ha blivit slagen av en trumpet.


"Det är en pedofil och våldtäktsman i kyrkan och han spelar i den där orkestern". Det skrek en grupp föräldrar som stormade en katedral i en förort till Argentinas huvudstad Buenos Aires tidigare i oktober, skriver TT via Göteborgs-Posten.


Mannen som attackerades spelade tillsammans med en orkester och blev svårt misshandlad av föräldrar till ett barn på en förskola där han tidigare antastat barn. Han försökte fly men gruppen hann ikapp och slog honom så pass svårt att han hamnade i koma.

Enligt vittnen blev han misshandlad med trumpeten som han själv spelade på. Efter misshandeln vaknade mannen aldrig från sin koma och dog på sjukhuset, uppger kyrkans präst.

2010 dömdes han till 30 års fängelse för att ha sexuellt ofredat fem förskoleelever. 2014 frigavs han sedan straffet förkortats.

En liknande historia skedde i USA där en pappa mördade dotterns våldtäktsman och erkände mordet på en gång.

Läs också om polisens uppmaning efter misstänkt barnporr på Facebook – eller om såpaskådisen som greps för pedofili.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!