Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Steph drogades på krogen: "Jag hade spasmer och kunde inte andas"

- 15/12/2016, 22:59
Steph var ute på en krog i Kent när hon plötsligt började må väldigt dåligt.
1 av 4

Steph var ute på en krog i Kent när hon plötsligt började må väldigt dåligt.

Facebook/TT

Hon fick spasmer och slutade andas.
2 av 4

Hon fick spasmer och slutade andas.

Facebook

Hon fördes till sjukhus där personalen fick återuppliva henne.
3 av 4

Hon fördes till sjukhus där personalen fick återuppliva henne.

Facebook

Nu misstänker polisen att Steph blev drogad.
4 av 4

Nu misstänker polisen att Steph blev drogad.

TT

Steph Shepherd började plötsligt få svårt att andas under en klubbkväll med vännerna. Nu misstänker man att hon blev drogad på krogen.

Brittiska Steph Shepherd var ute på en klubb i staden Kent med sina vänner när hon plötsligt började må väldigt dåligt. Hon fick svårigheter att andas och fick spasmer i kroppen. Det blev så illa att Steph slutade andas, skriver The Sun.

Hon fördes till sjukhuset i ambulans där hon fick återupplivas av personalen. Vid sin sida hade hon både sin familj och sin bästa vän.

Polisen har nu startat en undersökning om vad det var Steph fick i sig – och vem det var som gjorde så hon fick det i sig.

Bildkälla: Facebook

Steph själv berättar att händelsen skakat om henne riktigt ordentligt. Och om det inte varit för räddningstjänstens snabba agerande tror hon inte att hon skulle varit vid liv idag.

– Var femte minut eller så var det som att min kropp gick in i ett krampanfall och jag fick spasmer, som om jag vore besatt. Sedan var det till slut som att min kropp bara gav upp och jag slutade andas, säger hon.

Själv minns inte Steph mycket mer än så av kvällen. Men nu uppmanar hon andra att vara försiktiga när de är ute på krogen i fortsättningen, skriver The Sun.

Det här ska du göra om du misstänker att du blivit drogad:

Om du misstänker att du blivit drogad på krogen ska du alltid åka till sjukhus. Där kommer de ta prover som visar om du blivit drogad. Kontakta också polisen på antingen 112 eller 114 14 eftersom det klassas som misshandel att droga någon på krogen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om 18-åriga Olivia som gick på festival och sedan hittades död i sitt tält samt tjejen som hamnade i koma efter att hennes dejt smugit in droger i hennes mun när de kysstes.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Har du blivit drogad på krogen?