Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Davina ammar sina femåriga trillingar: "De älskar det"

- 18/12/2016, 22:11
Davina säger att hon kommer fortsätta tills barnen själva inte vill mer.
1 av 3

Davina säger att hon kommer fortsätta tills barnen själva inte vill mer.

Faksimil Youtube

Hon känner sig dock trött på ammandet.
2 av 3

Hon känner sig dock trött på ammandet.

Faksimil Youtube

Men eftersom barnen gillar det så låter hon det fortgå.
3 av 3

Men eftersom barnen gillar det så låter hon det fortgå.

Faksimil Youtube

Davina Wright ammar sina tre döttrar trots att de redan går på förskola, och hon har inga planer på att sluta.

Davina Wright är en 47-årig fembarnsmamma från Australien. Tre av de fem barnen är trillingarna Connor, Willow och Summer, skriver Daily Mail.

Trillingarna är idag fem år gamla men Davina ammar fortfarande barnen två gånger om dagen, en gång på morgonen och en gång på kvällen. Barnen går på förskola i Hong Kong där familjen bor.

Davina säger att anledningen till att hon fortfarande ammar barnen är för att de vill, men även för att de skapar ett så starkt band mellan dem.

Hon erkänner dock att hon börjar bli trött på amningen och gärna ser att barnen snart slutar med det. Men säger också att hon inte har några som helst planer på att sluta, i alla fall inte förrän barnen själva vill det.

– De älskar det så mycket, det gör de verkligen, säger hon till Daily Mail.

Men amningen har gjort att hon känner att hon inte blir av med de sista babykilona, är tröttare än vanligt. Barnen älskar dock att bli ammade, vilket gör att hon inte kommer sluta, skriver hon på bloggen The Milk Meg.

Enligt Davina påverkar inte amningen barnen i deras sociala liv och de blir inte mobbade på sin förskola. Hon tror inte ens att de sagt något till de andra barnen.

Hon är dock mer oroad över hur det kommer bli när de börjar skolan nästa år, om de fortfarande vill bli ammade då, skriver Daily Mail.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Youtubern som ammar sin treåring och lägger upp videos på det och Pia, 55, som ammar sin man varje dag eftersom det ger bättre orgasmer.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.