Inte helt fel, eller hur?
Inte helt fel, eller hur? - Foto: TT/Faksimil

Kvinnorna klev ombord på flygplanet – hade hela planet för sig själva

Tjejerna skulle flyga till London. När de klev ombord på flygplanet upptäckte de hade de var helt ensamma.


Att kliva ombord på ett flygplan och inse att man har hela planet för sig själv låter ganska skönt, eller hur? Som till exempel det här paret eller som 28-årige Alex som också fick ett helt flygplan för sig själv.

Nu har det hänt igen och den här gången var det de tre kvinnorna Laura, Sarah, och Laurie-Lin.

De skulle flyga till London med British Airways och när de klev ombord så visade det sig att de var de enda passagerarna, skriver Independent.

Anledningen var att flighten var försenad så kvinnorna bestämde sig för att åka till flygplatsen lite senare. Men när de klev ombord fick de reda på att resterande passagerare hade tagit ett tidigare flyg.

Även fast de inte hade betalat för att sitta i första klass, så fick de göra det ändå och de fick också champagne.

Laura berättade för tidningen att det verkligen var helt underbart och något som bara händer en gång under en livstid och något man aldrig glömmer, vilket man kan förstå.

– Vi kände oss som kändisar, speciellt när vi fick champagne. Det var den bästa julklappen någonsin. De var nästan svårt att förstå hur snälla och underbara alla var, säger hon till Independent.

Självklart dokumenterades resan på Twitter, något som många skulle göra om det visade sig att man var helt ensamma på ett flygplan.

Det ser ju inte helt fel ut!

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har det hänt dig?
Tack för din röst!