Brandon delade parets hemlighet – efter flickvännens tragiska död

Brandon och hans flickvän väntade sitt första barn och skulle hålla det hemligt tills efter jul, men då hände det fruktansvärda.


Brandon Forseth och Kylee Bruce, från Oregon, väntade sitt första barn tillsammans. Brandon hade lovat Kylee att inte berätta något för släkt och vänner förrän vecka 20 då de skulle få reda på barnets kön, skriver Mirror.

Men bara två veckor innan det stora avslöjandet hände det som inte får hända. Kylee var på väg hem efter att ha handlat men hon tappade kontrollen över bilen och hamnade på fel sida av vägen och krockade med två andra bilar. Både hon och deras ofödda barn dog direkt.

Nu har Brandon lagt upp en väldigt känslosam status där han avslöjar det ingen ännu visste – att det inte bara var Kylee som dog i kraschen. Han laddade upp en bild på Facebook med tre stycken julstrumpor på.

Bildkälla: Facebook

En med namnet Brandon, en med Kylee och en där det bara stod "Baby" och en bild från ultraljudet. Paret hade redan valt namn på barnet – om det blev en flicka skulle hon heta Braylee och om det blev en kille skulle han hetat Talon.

Nu har hans meddelande berört över 300 000 människor på Facebook.

"Vi lovade att inte berätta för någon och skulle göra en rolig video om när vi skulle berätta för alla. Du var gravid i vecka 18 med mitt första barn, och jag förlorade er båda i natt", skriver han i statusen.

"Jag är ledsen att jag bröt mitt löfte genom att berätta om det här för tidigt, men jag var så stolt över dig och jag vill att alla ska veta hur engagerad du var som mamma", fortsätter han.

Han avslutar inlägget med: "Vila i frid, Braylee eller Talon, pappa älskar dig så mycket".

Läs hela Brandons inlägg här under.


Nyheter24 har tidigare skrivit om flickvännens känslosamma farväl till proffsspelaren som omkom i bilkrasch och polisen som kallades till en bilkrasch och fick en chock när han såg vem som körde.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

Kry förlorade nästan två miljarder i årstakt. Men bolagets vd kallar det för en "jättebra position" i sitt pressmeddelande. Och sedan dess har det vänt uppåt, säger man. Flera konkurrenter har också goda nyheter. Nyheter24 har tittat närmare på nätläkarna.

Fler döms för påskupploppen i Malmö

Ytterligare sex personer döms för inblandning i påskupploppen 2022, rapporterar P4 Malmöhus.

Populära pålägg återkallas – kan innehålla listeria

Axfood återkallar två pålägg efter att listeria upptäckts vid en rutinkontroll.

Ryskt militärplan i krasch utanför Krim

1 timme sedan
Ett ryskt militärplan har kraschat ned i vattnet utanför ockuperade Krim, meddelar den av Ryssland tillsatte guvernören i Sevastopol, Michail Razvozjajev.