Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fem månader gammal bebis svalt ihjäl – efter att förldrarna överdoserat heroin

- 25/12/2016, 22:01
1 av 3

Facebook

2 av 3

Facebook

3 av 3

Facebook

Polisen tror att paret inte hann kalla på hjälp eftersom de överdoserade bara minuter efter varandra.

Jason Chambers, 27, och Chelsea Cardaro, 19, hittades döda tillsammans med deras fem månader gamla bebis i Pennsylvania.

Enligt rättsläkaren hade bebisens föräldrar varit döda i ungefär en vecka innan de hittades. Barnet hade varit dött i några dagar och dog av uttorkning och svält, skriver Daily Mail.

Även om det inte har blivit bekräftat att föräldrarna dog av en överdos på heroin så har polisen berättat att det fanns bevis på platsen. Svaren på de toxikologiska testerna kan ta by Savings Sidekick"> mellan sex till åtta veckor att få svar på.

Man tror att paret dog bara minuter eftervarandra och därför inte kunnat ringa efter hjälp. Grannarna till familjen trodde inte att de var hemma eftersom de inte hade sett dem sedan den 11 december.

Enligt polisen hade räddningspersonal blivit kallade till deras hem för en månad sedan då Chambers hade tagit en överdos.

Efter den överdosen rapporterades familjen till Children and Youth Services som ansåg att deras hem var lämpligt för ett barn eftersom det fanns mat och barnet såg vid den tidpunkten ut att må bra, skriver Daily Mail.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.