Den här killen blev grovt dissad av sin första dejt.
Den här killen blev grovt dissad av sin första dejt. - Foto: TT / Twitter (montage)

Han blev lämnad mitt under första dejten – fick sjukaste dissen över sms

För alla är inte första dejten perfekt. Fråga bara den här killen som blev lämnad av sin dejt som "bara skulle gå på toaletten".


Att gå på en första dejt kan vara nervöst. Tänk om man inte klickar med sin dejt? Även om det många gånger inte är en fullträff så är det inte vanligt att man bara drar utan att säga till. Det kanske kan vara lite roligt åtminstone.

Därför reagerade många när Twitter-användaren "Trouble" delade sin historia om när han blev lämnad i biosalongen under första dejten mitt under nya Star Wars-filmen "Rogue one". Han skriver att hans dejt behövde gå på toa – och sedan inte kom tillbaks.

Senare fick han ett sms:

Twitter

"Jag är ledsen för att behöva göra det här. Men jag trodde verkligen att du skulle se ut som på Twitter. Jag vet att du antagligen kommer hata mig för det här och jag förtjänar det men jag vill typ vara med någon som ser bättre ut. Du är en bra kille med ett fantastiskt hjärta. Jag är säker på att någon kommer uppskatta det".

Tufft sms att få. Men killen har åtminstone fått över 30 000 retweets och nästan 42 000 gilla-hjärtan för att ha delat sin historia. Kanske något i alla fall.

Twitter

Läs också om de tio mest populära personerna på Tinder – eller läs om Elsa som blev bjuden på dejt och sedan ombads swisha tillbaka pengar.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du blivit lämnad under första dejten?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Apple tappar stort i Kina

Uppgifter: Kadyrov sjuk – Kreml letar arvtagare

Tjetjeniens hårdföre ledare Ramzan Kadyrov uppges vara svårt sjuk i pankreatit. Nu planerar Kreml för regimskifte i den ryska delrepubliken, hävdar ryska oberoende Novaja Gazeta. En hårdför befälhavare nämns som möjlig efterträdare.

Polisen i Boden rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Singelolycka på Garnisindsgatan/Kyrkgatan i Bodens centrum.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Älvsbyn

1 timme sedan
"Larm om trafikolycka på riksväg 94/länsväg 356 i Älvsbyn.", skriver polisen på sin hemsida.

Vinstlyft för Hemnet

1 timme sedan
Bostadsannonssajten Hemnet redovisar ett rörelseresultat på 99 miljoner kronor för årets första kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 68 miljoner under motsvarande kvartal ett år tidigare.

Stort vinstfall för JM

1 timme sedan
Bostadsbyggaren JM gjorde en rörelsevinst på 160 miljoner kronor för första kvartalet, ner från 417 miljoner samma period i fjol.