Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han blev lämnad mitt under första dejten – fick sjukaste dissen över sms

- 04/01/2017, 21:53
Den här killen blev grovt dissad av sin första dejt.
1 av 4

Den här killen blev grovt dissad av sin första dejt.

TT / Twitter (montage)

Och la ut historien på Twitter.
2 av 4

Och la ut historien på Twitter.

Twitter

Hans nick är "Trouble" på Twitter.
3 av 4

Hans nick är "Trouble" på Twitter.

Twitter

Hårt.
4 av 4

Hårt.

Twitter

För alla är inte första dejten perfekt. Fråga bara den här killen som blev lämnad av sin dejt som "bara skulle gå på toaletten".

Att gå på en första dejt kan vara nervöst. Tänk om man inte klickar med sin dejt? Även om det många gånger inte är en fullträff så är det inte vanligt att man bara drar utan att säga till. Det kanske kan vara lite roligt åtminstone.

Därför reagerade många när Twitter-användaren "Trouble" delade sin historia om när han blev lämnad i biosalongen under första dejten mitt under nya Star Wars-filmen "Rogue one". Han skriver att hans dejt behövde gå på toa – och sedan inte kom tillbaks.

Senare fick han ett sms:

Twitter

"Jag är ledsen för att behöva göra det här. Men jag trodde verkligen att du skulle se ut som på Twitter. Jag vet att du antagligen kommer hata mig för det här och jag förtjänar det men jag vill typ vara med någon som ser bättre ut. Du är en bra kille med ett fantastiskt hjärta. Jag är säker på att någon kommer uppskatta det".

Tufft sms att få. Men killen har åtminstone fått över 30 000 retweets och nästan 42 000 gilla-hjärtan för att ha delat sin historia. Kanske något i alla fall.

Twitter

Läs också om de tio mest populära personerna på Tinder – eller läs om Elsa som blev bjuden på dejt och sedan ombads swisha tillbaka pengar.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du blivit lämnad under första dejten?