Här drunknar 4-åringen i poolen medan mamman är upptagen med telefonen

Händelsen visar hur viktigt det är att aldrig släppa blicken från sitt barn.


En fyraåring drunknade i en en pool trots att han befann sig bara meter från sin mamma. Anledningen var att mamman var för upptagen med sin telefon för att märka att sonen kämpade för sitt liv.

I videon ovan kan man se stunden innan den hemska händelsen och man ser hur fyraåringen kämpar i bakgrunden medan mamman knappar på sin telefon, skriver Mirror.

När hon är klar med telefonen ser hon ut att leta efter sonen. Videon som filmats av en ovetande åskådare sprids nu i sociala medier av många som vill påminna om risken av att inte ha full uppsikt över sitt barn.

Se också klippet som visar hur femåringen räddar sin mamma från att drunkna och hur en elefant räddade en man som var nära att drunkna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fejkade ID-kort för 45 kronor – direkt i mobilen

Voi rasar på Fröken Snusk: "Samtal från våra advokater"

Konflikten mellan Fröken Snusk, Rasmus Gozzi och elsparksbolaget Voi är ett faktum. Efter Gozzis hån mot företaget slår Voi tillbaka: – Gozzi Records kan förvänta sig ett samtal från våra advokater.

Försvaret kallas till samtal efter flygincident

Regeringen har kallat in Försvarsmakten till samtal om kommunikation kring flygvapnets incidentberedskap, rapporterar SVT Nyheter.

Cloetta stoppar hundratals ton godis – kan innehålla hälsofarliga ämnen

Godistillverkaren Cloetta stoppar försäljningen av hundratals ton chokladgodis efter. Anledningen är att produkterna innehåller palmolja med potentiellt hälsofarliga ämnen.

Lyft för amerikansk försvarsjätte

Amerikanska försvarsjätten Lockheed Martin lyfte försäljningen med 14 procent under första kvartalet. Fler leveranser av flygplan av typen F16 och F35 och missilsystem bidrog till det.

Klart ja till nya budgetregler i EU

Trots protester från fackförbund och många partier och ledamöter till vänster ger EU-parlamentet tummen upp för EU:s nya budgetregler.