Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tvillingarna, 1 år, hittades medvetslösa i pool – dog bara dagar ifrån varandra

- 06/01/2017, 21:28

Facebook/Gofundme

Mamman fann sin två barn ligga medvetslösa i familjens pool.

Den 20 december fann Fleur Manago sina två barn Robbie och Charli medvetslösa i familjens pool. Tvillingarna, som endast var 23 månader gamla, drogs upp av mamman som snabbt fick hjälp av en granne som hörde hennes skrik på hjälp.

De både utförde hjärt- och lugnräddning på tvillingarna och tillkallade ambulans. Barnen kördes till ett närliggande sjukhus men deras liv gick inte att rädda. Efter att ha legat i livsuppehållande maskiner gick Charli bort några dagar senare. Tre dagar efter det dog även Robbie.

Händelsen ägde rum i Sydney, Australien och på onsdagens begravning dök 500 personer upp till kyrkan och tvillingarna låg i två små vita kistor. På toppen låg det nallebjörnar.

Skolan "Our Lady of the Angels Primary School" har gjort ett uttalande om den tragiska händelsen. Ett utdrag ur den kan du finna nedan:

"Vårt samhälle har på ett delat det hemska som hänt Manago-familjen och vi har fått många frågor om hur man kan hjälpa familjen.

De sårade föräldrarna har bett om att inte få några blommor. Istället har de bett om att personer kan skicka donationer till familjesupportern på barnsjukhuset i Westmead."

Som familjen vilje har ett konto öppnats i barnens namn där personer kan donera till barnsjukhuset.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.