Misshandlade och våldtog sin flickvän – skröt om hennes skador på Facebook

Den 30-årige mannen våldtog och misshandlade sin flickvän och hotade sedan med att lägga ut videon på nätet om hon lämnade honom.


Den 21-åriga mamman Atlanta Hammond träffade den nio år äldre Halil Cetinkayali, 30, redan 2013 då hon bara var 18 år, skriver Daily Mail.

Hon berättar att Halil till en början fick henne att känna sig "som en prinsessa", men att allt snabbt vände. Han förbjöd henne att umgås med människor och fick henne att säga upp sig från sitt jobb.

Men en dag hittade Atlanta en efterlysning på Halil under ett annat namn där det stod att polisen sökte efter honom. Det var när hon konfronterade Halil om saken som det riktiga helvetet brakade lös.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Han misshandlade Atlanta dagligen och den enda personen hon fick träffa var sin mamma.

– Han brukade köpa concealer till mig om jag skulle träffa mamma för att dölja blåmärkena, säger hon.

År 2014 kände Atlanta att situationen blivit för mycket för henne. Hon försökte fly från parets hem i en taxi men Halil kom på henne, vilket resulterade att hon blev knivhuggen i höften.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Efter den attacken vågade Atlanta polisanmäla Halil, men på grund av den kontroll han skapat sig över henne lyckades han få henne att dra tillbaka sin anmälan. Han släpptes med en elektronisk fotboja den gången.

Det var då som Halil visade den video han tagit när han våldtog henne när hon sovit. Han hotade även med att lägga upp videon på nätet om hon lämnade honom.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Det blev droppen för Atlanta som flydde parets hem och skickade ett sista meddelande på de skador som hon dokumenterat under tiden hon blivit misshandlad.

Bisarrt nog valde Halil då att skryta genom att lägga upp bilderna på Facebook med texten: "Det här är tjejen jag misshandlat och varit otrogen mot i två år".

Bildkälla: Faksimil Youtube

Atlanta sade upp all kontakt med Halil tills hon en dag kom hem och fann honom liggande i hennes säng. Hon sprang ut på gatan men han följde efter och attackerade henne. Den incidenten fick grannarna att ringa polis.

Då, slutligen, vågade Atlanta berätta för polisen om den psykiska och fysiska misshandel hon varit utsatt för. Halil dömdes i april till 19 år och åtta månaders fängelse, skriver Daily Mail.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
Hot
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Man anhållen för våldtäkt utomhus i centrala Åre

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.