Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
1829
reaktioner idag

Skrivare började printa mystiska meddelanden: "Jag är din skrivare. Spring!"

Blake tänkte spela sin granne ett litet spratt, men det slutade inte riktigt som han tänkt sig.

Det måste ha varit riktigt obehagligt för skrivarens ägare.

Personen slängde skrivaren efter Blakes hyss.

Efter att ha fått det här meddelandet.

Historien började med att Blake Messick från Texas, USA, märkte att hans granne hade sin skrivare på och kopplad till ett öppet wi-fi, skriver Dailystar.

Han kom då på den briljanta idén att skicka ett meddelande till grannens skrivare.

"Hej. Jag är din printer. Jag har blivit självmedveten. Spring." stod det på pappret som han skickade till skrivaren, och som skrevs ut hemma hos grannen.

Det här låter ju verkligen som ett jättekul skämt, eller hur? Det tyckte i alla fall Blake – tills han såg en soppåse på gatan med en skrivare bredvid. Det verkar alltså som att grannen helt enkelt valde att slänga skrivaren, kanske av rädsla.

Blake tog då skrivaren och tänkte att han hade fått en gratis, skriver Dailystar.

Blake berättar för Buzzfeed att han inte visste om det var samma skrivare som han "skrev till" eller om den hade blivit slängd där av en annan anledning. Printern hade slut på bläck men funkade annars normalt.

Tweeten han skrev om händelsen har delats tiotusentals gånger. Om historien är helt och hållet sann går inte att veta, men Blake säger i alla fall att han inte hittar på. Och visst är det lite kul?

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Hade du också tagit skrivaren?

Mer:

Här är maskinen som gör ditt kaffe gulligare än någonsin