Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Uppgifter: Rysslands hemliga dokument avslöjar Trumps sexuella handlingar

​Hemliga dokument visar att Putin innehar uppgifter om Trump, rapporterar amerikansk media.

Ryssland sägs ha hemliga uppgifter som kan skada Trump.

Uppgifterna handlar bland annat om Donald Trumps kontakter med Ryssland – bland annat ska hans rådgivare ha haft direktkontakt med den ryska regeringen, rapporterar CNN.

Dessutom ska det finnas uppgifter om sexuella handlingar. Det hemligstämplade dokumentet gör gällande att det finns uppgifter som kan vara skadliga för den blivande presidenten – såväl ekonomiska som personliga uppgifter.

Dokumentet sägs ha sammanställts för Trumps politiska motståndare, av en person som uppges vara en före detta brittisk underrättelseagent.

Buzzed News publicerar hela dokumentet. Där går att läsa att Trump ägnat sig åt diverse sexuella handlingar i Moskva, som både arrangerats och övervakats av rysk underrättelsetjänst. Detta för att sedan kunna utpressa Trump.

Enligt CNN utreder FBI just nu uppgifternas sanningshalt.

Dock innehåller det hemliga dokumentet en hel del stavfel – bland annat kallas företaget “Alpha Group” för “Alfa Group”.

Både Trump och Obama har informerats om dokumentet. Trump förnekar det hela, och reagerade inte helt oväntat på Twitter:

Tror du att Donald Trump blir en bra president?

Mer:

Öl, Trump och nekrofili – här är de 5 värsta fejknyheterna under hela 2016