Ryssland sägs ha hemliga uppgifter som kan skada Trump.
Ryssland sägs ha hemliga uppgifter som kan skada Trump. - Foto: Evan Vucci/TT Bild

Uppgifter: Rysslands hemliga dokument avslöjar Trumps sexuella handlingar

​Hemliga dokument visar att Putin innehar uppgifter om Trump, rapporterar amerikansk media.


Uppgifterna handlar bland annat om Donald Trumps kontakter med Ryssland – bland annat ska hans rådgivare ha haft direktkontakt med den ryska regeringen, rapporterar CNN.

Dessutom ska det finnas uppgifter om sexuella handlingar. Det hemligstämplade dokumentet gör gällande att det finns uppgifter som kan vara skadliga för den blivande presidenten – såväl ekonomiska som personliga uppgifter.

Dokumentet sägs ha sammanställts för Trumps politiska motståndare, av en person som uppges vara en före detta brittisk underrättelseagent.

Buzzed News publicerar hela dokumentet. Där går att läsa att Trump ägnat sig åt diverse sexuella handlingar i Moskva, som både arrangerats och övervakats av rysk underrättelsetjänst. Detta för att sedan kunna utpressa Trump.

Enligt CNN utreder FBI just nu uppgifternas sanningshalt.

Dock innehåller det hemliga dokumentet en hel del stavfel – bland annat kallas företaget “Alpha Group” för “Alfa Group”.

Både Trump och Obama har informerats om dokumentet. Trump förnekar det hela, och reagerade inte helt oväntat på Twitter:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Donald Trump blir en bra president?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hyresvärd vill vräka par som inte sopsorterar: "Inte ute efter folk”

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

Arbetslösheten i Tyskland ökade med 4 000 personer i mars. Det var färre nya arbetslösa i EU:s största ekonomi än väntat. Snittprognosen bland analytiker låg på en ökning på 10 000 personer, enligt en sammanställning av prognoser gjord av Bloomberg.

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Wall Street Journals reporter Evan Gershkovich har suttit ett år i ryskt förvar. I veckan förlängdes hans häktning för femte gången. För familjen hemma i USA fortsätter mardrömmen.

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

1 timme sedan
Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.