Mannen tar en överdos i bilen – livrädd flickvän försöker rädda hans liv

Hemska klippet visar hur flickvännen desperat försöker få liv i sin pojkvän.


Den här hemska videon spelades in av en person som upptäckte en man som tagit en överdos på en parkeringsplats i Ohio. En man sitter i förarsätet på en bil och blir mer och mer blå i ansiktet, skriver Daily Mail.

Mannens flickvän sitter på passagerarsätet och springer snart fram för att försöka återuppliva sin pojkvän, hon försöker övertala mannen som filmar att hennes pojkvän har diabetes och att han är okej.

Personen som filmar försöker flera gånger att ringa polisen, något som flickvännen inte vill, hon försöker i stället övertala honom om att hennes pojkvän är okej och fortfarande andas.

Till slut ringer mannen som filmar larmnumret och en ambulans kommer till platsen. De kunde återuppliva mannen som sedan greps för illegalt droginnehav, skriver Daily Mail.

Se också det hemska klippet som visar när mamman tar en överdos i en leksaksaffär eller läs om bebisen som svalt ihjäl för att föräldrarna tagit en överdos.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Misstänkt utbrott av mjältbrand i Laos

Inget brott bakom död i Torsby

Polisen bedömer att det inte ligger något brott bakom att en kvinna hittades död vid en golfbana i Torsby i Värmland i söndags.

Regeringen skyndar på riktlinjer för skärmtid

Redan efter sommaren kommer nya riktlinjer för hur barn och unga ska använda skärm och sociala medier. Vi har en alarmerande utveckling, säger socialminister Jakob Forssmed (KD).

The Body Shops hemsida ligger nere: "Tack för.."

The Body Shops hemsida ligger nere. Trots att personal säger att den kommer att fungera igen inom kort har sidan redan legat nere i snart tre veckor. Väntar de svenska The Body Shop-butikerna samma öde som de brittiska?

Kriminell personal – HVB-hem tvingas stänga

Aktivt kriminell personal, stök och en nedbränd byggnad. Efter larm från polisen stängs ett HVB-hem på Gotland med omedelbar verkan, rapporterar lokala medier.

Polisen i Tibro rapporterar om trafikolycka

"På riksväg 49, i utkanten av Tibro och i riktning mot Skövde, kör en kranbil in i en vägportal.", skriver polisen på sin hemsida.