Roberto, 54, säger att han har världens största penis
Roberto, 54, säger att han har världens största penis. - Foto: Staffan Löwstedt/SvD/TT

Roberto, 54, säger att han har världens största penis – men stämmer det?

54-åringen från Mexiko säger att han har en halvmeter lång penis, och att den är världens längsta.


Roberto Esquivel Cabrera från Mexiko har påstått sig ha världens längsta penis. Enligt honom ska den mäta uppemot 50 centimeter, och skulle därför peta ner Jonah Falcon som idag är rekordhållaren med 34 centimeter.

Men i en ny dokumentär från Barcroft TV kommer en helt annan sanning fram. När Barcrofts reporter ber om att få se Robertos penis så vägrar han nämligen ta bort de bandage han har runt den. Enligt honom själv så har han dem för att inte störas av sin penis när han går.

Ingen har faktiskt sett Robertos penis i sin helhet. Även när han besökte läkaren Jesus Pablo Gil Muro vägrade han ta bort alla bandage.

Men på en röntgenbild av Robertos penis framgår det att han faktiskt har vävnad hela de 50 centimeter som bandaget sträcker sig. Dock är Jesus Pablo Gil Muro tveksam till att allt skulle kunna räknas som en penis. Enligt honom verkar det snarare som Roberto har en extremt lång förhud.

– Det som syns på röntgenbilden är en väldigt stor förhud. Den går till strax ovanför knät. Men själva penisen är bara runt 18 centimeter lång, säger han till Barcroft.

Enligt Roberto själv så har hans penis vuxit tills den storlek den är idag helt naturligt. Men Roberto ska tidigare ha erkänt för en psykolog att han som tonåring brukade linda bandage runt sin penis med vikter i för att försöka göra den längre. Något han själv förnekar.

En ledtråd till sanningen kan dock vara resultatet från en hjärnröntgen som utfördes av psykiatrikern Jesus Davide Salazar Gonzalez. Enligt honom så uppvisar Roberto en förändring i högra temporalloben.

En skada i högra temporalloben tar sig ofta uttryck genom att personen blir paranoid, egocentrerad eller benägna att dras till speciella saker.

– Den här skadan ger personer exotiska idéer, ovanliga idéer, de brukar exempelvis prata mycket om religion eller är väldigt envisa, enträgna. De kan ha ovanliga idéer, som de här kvinnorna som vill ha enorma bröst eller rumpor, de modifierar sina kroppar, förklarar Jesus Davide Salazar Gonzalez.

Roberto själv säger att han inte ser något problem med sin penis, och att han är nöjd med storleken, trots att han inte kan ha sex. Läkarna försöker råda honom att operera bort den överflödiga förhuden, men det vill inte Roberto.

Hans stora dröm är istället att flytta tillbaka till USA, där han är dömd för att bland annat ha blottat sig fört två minderåriga flickor 1999, och bli porrstjärna.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Lawan som har en ovanlig diagnos som gör att hans penis inte blir längre och grejen som hjälper dig om du har svårt att få upp den.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att Roberto har världens största penis?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nya lagen många husägare missat – kan ge 3 000 kronor i böter

EU inför ytterligare sanktioner mot Hamas

1 timme sedan
EU inför nya sanktioner mot terrorstämplade Hamas och Islamiska Jihad efter terrorattacken mot Israel den 7 oktober i fjol. Nu inkluderas även tre av rörelsernas väpnade grenar.

Ica-butik ger bort gratis varor – varje vecka

1 timme sedan
I ekonomiskt kärva tider har en Ica-butik i Mellansverige valt att belöna sina stammisar. De ger bort en gratis vara varje vecka till en av sina kunder. – De är jätteglada, säger butiksbiträdet Linnéa till Nyheter24.

Kramfors: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Centrum, resultat efter trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Stockholm: Polisen rapporterar om knivlagen

2 timmar sedan
"Två personer bråkar i en bil.", skriver polisen på sin hemsida.

Förändringen på Leos lekland – så påverkas kunderna

2 timmar sedan
Leos Lekland byter design, inredning och hemsida. Nyheter24 har pratat med Gabriel Bergqvist, Marknadschef på Leos Lekland, som berättar hur förändringarna påverkar kunderna.