Danielle störde sig på att hon hörde grannarna ha sex.
1 av 3
Danielle störde sig på att hon hörde grannarna ha sex. - Foto: TT
Sedan visade det sig pojkvännens hemlighet.
2 av 3
Sedan visade det sig pojkvännens hemlighet. - Foto: TT
Idag bor Danielle själv med sin dotter.
3 av 3
Idag bor Danielle själv med sin dotter. - Foto: TT

Danielle klagade på grannarnas högljudda sex – då kom pojkvännens hemlighet fram

Danielle fick reda på pojkvännens hemlighet och bestämde sig för att hämnas.


The Sun rapporterade nyligen om Danielle Kvinde, 24, och hennes fästman Shane Morris från London.

Hennes vänner menade att hon kunde hitta någon bättre. Daniella jobbade som frisör och hennes man låg för det mesta hemma i soffan eller umgicks med sina vänner. Utöver sin lata fästman hade Danielle ett annat problem.

Hon var väldigt irriterad på hennes grannen och väns högljudda sex. Denna granne var även en av de vännerna som tyckte att Danielle kunde hitta någon bättre man. Danielle stannade dock var hos Shane och senare blev hon även gravid. Shane blev glad över nyheten men hon hade börjat misstänka att något inte stod rätt till i deras förhållande.

Shane hade börjat bete sig konstigt och misstankarna släpptes inte när han sen inte följde med Danielle till olika sjukhusmöten.

Tragiskt så föddes deras son dödfödd och paret blev förkrossade.

Grannen, och vännen, på övervåningen stöttade paret i tragedin.

– Hon berättade hur ledsen hon var. Hon kändes som en god vän och jag var så glad över att vi kände varandra, säger Danielle till The Sun.

Paret blev sedan gravida igen men i samma veva fick Danielle reda på sanningen av en annan vännina. Hennes misstankar hade inte varit obefogade.

Shane hade varit otrogen och alla som visste om det skrattade åt Danielle bakom hennes rygg eftersom hon inte visste något.

Han hade varit med två andra kvinnor. Danielle flyttade ut och fick sedan en idé när hon bodde hemma hos sin mamma.

Hon tog reda på koden till Shanes Facebook-konto och kollade på alla meddelande. Det var meddelanden från väldigt många kvinnor och en av dem var grannen och vännen på övervåningen, den personen vars högljudda sex störde Danielle.

– Under hela den tiden jag varit gravid hade hon låtsas vara min vän. Jag trodde att oljudet från ovanvåningen var henne och hennes pojkvän. Men det hade varit hon och min partner.

När "vännen" konfronterades brydde hon sig inte. Så Danielle hämnades, vilket faktiskt känns ganska rättvist, eller hur?

Hon lade ut meddelande och taggade familj och vänner. I meddelandena så hade Shane bland annat bett kvinnorna att inte berätta något.

Shane fick ett domstolsbeslut emot sig när han inte gav sig och fortsatte att kontakta Danielle.

– Jag är så lättad att jag har vänner jag kan lita på. Det är tack vare dem som jag insåg vilket lögnare han är", säger Danielle, som idag bor ensam med sin dotter i ett hus, till The Sun.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit otrogen någon gång?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

Ryssland har stoppat förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Indiens opposition: Demokratin i fara

En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Antalet nyfödda barn i Japan är så få att en av landets blöjtillverkare väljer att hårdsatsa på sina vuxenprodukter i stället.

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

1 timme sedan
Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

1 timme sedan
Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.