Modellen ska suga av 19 miljoner människor – nu berättar hon om de första 400

Modellen lovade att ge varje man som röstade som hon själv ville i det italienska valet en avsugning, men det blev lite fler än vad hon tänkt sig.


Nyheter24 har tidigare skrivit om glamourmodellen Paola Saulino som lovade alla som röstade emot en förändring av Italiens grundlagar en avsugning.

Det visade sig dock när valresultatet kom in att Paola kanske tagit sig vatten över huvudet eftersom det var 19,4 miljoner personer som röstade emot förslaget som lagts fram av Italiens tidigare premiärminister Matteo Renzi, skriver Daily Star.

Bildkälla: Instagram

Många trodde nog att modellen då skulle ta tillbaka sitt tidigare löfte om att tillfredsställa alla som röstade nej, men Paola är uppenbarligen en person som håller vad hon lovar. För hon gav sig nämligen ut på en turné kallad "Pompa Tour". Pompa betyder pumpa på italienska och är slang för oralsex.

Den första delen av turén gick av stapeln i början av januari och avslutades den 23 januari. Då hade Paola avverkat sträckan Rom till Palermoa – och runt 400 män. Hon har även släppt elva andra datum för den som känner för att ta del av hennes erbjudande.

Bildkälla: Instagram

Och nu öppnar hon upp om upplevelsen. Till Daily Star säger hon att hon känner sig trött och sliten. Hon berättar även att hon känt stress och press under turnéns första stadie, och att vissa av personerna hon var med skadade hennes mun under akten.

Hennes största problem verkar dock vara träningsvärk i käkarna, men förutom det så verkar hon ha kommit undan helskinnad. Under sessionerna tog hon ibland pauser för att tvätta ansiktet exempelvis, förklarar hon.

Bildkälla: Instagram

Paola tog även beslutet om huruvida personen skulle ha kondom under oralsexet eller inte när hon träffade personen.

– Om jag inte vill att han ska ha kondom så är det mitt beslut. Det är också upp till mig att bestämma om jag skulle svälja eller spotta efteråt, säger hon till sajten.

Bildkälla: Instagram

Nyheter24 har tidigare skrivit om synvillan som avslöjar om du har en snuskig fantasi och om Thalassa som blev erbjuden billigare hyra i utbyte mot att hon sög av sin hyresvärd.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att hon kommer klara att genomföra turnén?
Tack för din röst!