Söndag 4 Dec
Stockholm

Här försöker hon dansa sexigt – det slutade med ett besök på akuten

Bonnie-Lee skulle försöka sig på ett så kallat "slut-drop", men det gick helt fel och ledde till ett besök på akuten.

Kommentera (46)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var innan en utekväll som den hemska, och pinsamma, händelsen inträffade. Bonnie-Lee Brown skulle dansa med sina kompisar till en långsam kärlekslåt, men när hon skulle göra ett så kallat "slut-drop" så gick något extremt fel, skriver Daily Mail.

När hon ska gå ner på huk ser hon inte den vassa, vita pinnen som sticker upp precis under henne. För den som ser videon känns det rejält i magen när hon sedan med full kraft sätter sig på den.

Som tur är så träffar den bara hennes ena skinka, och inget annat. Men misstaget ledde ändå till att hon behövde åka direkt till akuten.

Där fick hon sy tre stygn och fick även en stelkrampsspruta för förhindra att såret skulle bli infekterat. Hon lade sedan upp videon på Twitter med texten: "Så jag fick en pinne i rumpan i lördags och behövde sy tre stygn på skinkan och få en stelkrampsspruta, hur var din helg?".

Tweeten blev snabbt viral och har idag över 27 000 retweets och nästan 58 000 reaktioner. Bonnie-Lee förtydligade även att hon alltså inte fick upp pinnen i rumpan.

"Och om någon undrar varför jag 'slut-dropade' till den låten så fråga inte, för jag vet inte", skrev hon enligt Daily Mail.

Se den rätt smärtsamma videon i spelaren ovan.

Nyheter24 ha tidigare skrivit om Anja som råkade fria till en kille hon precis träffat och killen som glömt att ha haft sex med sin Tinder-dejt och blev rejält lurad.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du skadat dig när du dansat?
Tack för din röst!
Kommentera (46)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.