Cecile fick en komplimang av en främling – det blev snabbt obehagligt

Danska Cecile fick ett meddelanden från en främling på Facebook. Något som slutade med något riktigt obehagligt.


Cecilie Skafte, 20, fick en dag ett meddelande från en främling på Facebook. Det var en man som ville ha kontakt med henne, något hon artigt tackade nej till eftersom hon redan har en pojkvän, skriver BT.

Men mannen gav sig inte utan fortsatte skriva. Första meddelandet fick hon i oktober 2016, sedan fortsatte de komma.

Bildkälla: Faksimil Facebook

Tills slut fick Cecilie, som jobbar i garderoben på en nattklubb i Köpenhamn, nog när mannen skrev till henne på natten. Hon skrev då att hon ville att mannen skulle sluta skriva och att de inte skulle ha någon kontakt. Efter det gick hon och lade sig.

Mannen svarade då med ett otroligt obehagligt meddelande: "Nej, det ska vi inte göra. Du blir nu uthängd som Västsjällands största hora på nätet".

Bildkälla: Faksimil Facebook

Han skrev också att han skulle lägga ut två av hennes profilbilder, som är offentliga, och hennes telefonnummer på nätet.

– Jag och min kille skrattade och förstod inte riktigt vad det var han försökte göra, vi enades om att han nog mest var uttråkad, säger Cecilie till BT.

Bildkälla: Faksimil Facebook

Men det dröjde inte länge förrän Cecilies telefon ringde. Det var ett okänt nummer som ringde och ingen sade något i andra änden.

– Då sa jag bara: "kära du, du måste lämna mig ifred".

Cecilie valde sedan att dela med sig av sin upplevelse på Facebook då hon visste att samma man även kontaktat hennes vänner och kollegor.

Men när hon lagt upp sin status så förstod hon för första gången hur många tjejer mannen hört av sig till.

– Det handlar inte om en eller två tjejer, det är mina vänner, mina kollegor, tjejer jag känner, och tjejer jag inte har den blekaste aning om vilka de är, säger hon.

Bildkälla: Faksimil Facebook

Nu varnar Danska Stalkingcenter unga kvinnor för den här typen av stalkare. Framför allt skriver de att det är viktigt att inte svara på några frågor som stalkern ställer, eftersom det är det de vill.

Cecilie uppmanar också unga tjejer att direkt blockera män som skriver till dem i fortsättningen, skriver BT.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Lauren som utsattes för en läskig stalker, men nu kan en ny teori avslöja sanningen och killen som hittade sin tjejs fejkprofil på Instagram och chockades av det hon följde.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/
Har du blivit stalkad på nätet?
Tack för din röst!