Megan, 18, blev nekad jobbet på det sjukaste sättet: "Jag blev chockad"

Megan hade precis varit på en arbetsintervju. Minuter efter att hon gått därifrån fick hon höra att de inte ville anställa henne.


Megan Dixon, 18, hånades med en skrattande emoji när hon blev nekad ett deltidsjobb som servitris. Meddelandet fick hon bara minuter efter att hon hade gått från arbetsintervjun, där hon intervjuades av managern Shantel Wesson, skriver Daily Mail.

Servitrisjobbet som hon sökte var på Miller and Carter som skulle öppna i Leicestershire, Storbritannien.

Först fick Megan "Det är ett nej" och hon frågade då vad det berodde på, vilket nog alla skulle fråga om man blivit nekad ett jobb.

Meddelandet hon fick då är helt sjukt. Hon hånades för att vara för "basic" och även för att inte vara så engagerad sedan avslutades smset med en skrattande emoji.

Bildkälla: Faksimil Twitter

– I slutet av intervjun frågade jag när jag skulle få ett svar. Hon berättade för mig att det aldrig brukade ta mer än ett par dagar och att hon hade min emailadress, säger Megan till The Sun.

– Men jag fick meddelandet bara några sekunder efter att jag hade gått. Jag blev chockad. Hon hade åtminstone kunnat ge mig lite feedback. Och den skrattande emojin var så oprofessionell.

Bildkälla: Instagram

Megan hävdar även att Shantel betedde sig väldigt dåligt under själva intervjun också.

– Vi kan inte be om ursäkt nog till Megan. Det var aldrig vår avsikt att vara respektlösa eller göra henne ledsen på något sätt. Meddelandena skickades av misstag och var avsedda för vår manager, inte kandidaten, berättade en talesperson för Miller and Carter, som även har lovat att undersöka situationen.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit med om liknande?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Inflationen i USA på väntad nivå

Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

1 timme sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

1 timme sedan
Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.