Kristeen Ferencz menar att en städare på restaurangen antydde att paret borde gå och de kände sig tvingade att lämna restaurangen.
1 av 2
Kristeen Ferencz menar att en städare på restaurangen antydde att paret borde gå och de kände sig tvingade att lämna restaurangen. - Foto: TT Bild / Faksimil Instagram
Restaurangen säger nu att det inte är accepterat att diskriminera någon på det här sättet.
2 av 2
Restaurangen säger nu att det inte är accepterat att diskriminera någon på det här sättet. - Foto: TT Bild

Kristeen pussade sin flickvän inne på McDonald's – fick lämna restaurangen

Det enda Kristeen hade gjort var att kyssa sin flickvän på kinden. Då tvingades paret att lämna McDonald'srestaurangen.


16-åriga Kristeen Ferencz och hennes flickväns restaurangbesök på McDonald's i Bolton, England, slutade i tårar, skriver brittiska Metro.

En av tjejerna ska ha kysst den andra på kinden och då sa en städare till paret att det "inte var lämpligt". Paret var där tillsammans med en släkting och hade just ätit när det hände.

– Jag märkte att den här kvinnan var i närheten av oss, och när jag pussade min flickvän på kinden kom hon till oss och sa att det inte var lämpligt och antydde att vi skulle gå, berättar Ferencz skriver Metro UK.

– Jag vände mig om och sa "är du homofob?" men hon ville inte svara. Du ser mycket värre saker hända på McDonald's, det var inget olämpligt med en puss på kinden, fortsätter hon.

Hon säger att paret inte visste vad de skulle göra, så de lämnade restaurangen och började gråta.

De har ringt till restaurangen som säger att om det händer igen ska de tala med städaren. Det är inte tillräckligt, tycker Ferencz som säger att de inte vill gå tillbaka till den restaurangen.

Nu har restaurangen uttalat sig och säger att det inte är acceptabelt.

– En utredning är på gång och vi vill göra klart att sådan här diskriminering är fullständigt oacceptabel och inte, på något vis, tolererad av McDonald's skriver Metro UK.

Läs också om varför föräldrar rasar mot McDonald's leksak eller om att typ alla kvinnor faktiskt är bi eller lesbiska egentligen.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!