Donald Trump har inte riktigt samma vanor som andra.
1 av 7
Donald Trump har inte riktigt samma vanor som andra. - Foto: TT
Trump gillar bland annat skräpmat.
2 av 7
Trump gillar bland annat skräpmat. - Foto: TT
Han sover bara 4 timmar per natt.
3 av 7
Han sover bara 4 timmar per natt. - Foto: TT
Han gillar inte dagens hårspray.
4 av 7
Han gillar inte dagens hårspray. - Foto: TT
Han dricker inte.
5 av 7
Han dricker inte. - Foto: TT
Ingen vet var han får sin bränna ifrån.
6 av 7
Ingen vet var han får sin bränna ifrån. - Foto: TT
Han har bakteriefobi.
7 av 7
Han har bakteriefobi. - Foto: TT

6 udda vanor som Donald Trump faktiskt har

Donald Trump är inte bara upphovsmannen till udda tweets och udda idéer, han har även udda vanor.


Donald Trump vekar vara en man med många vanor, och en del av dem är rätt udda, andra till och med sunda, det rapporterar News.

1. Sover bara fyra timmar varje natt

Enligt en intervju med Playboy 1990 så sover president Trump bara fyra timmar varje natt. Och hans rådgivare har berättat att de kan få samtal från Trump under alla tider på dygnet, även halv fem på morgonen.

Bildkälla: TT

2. Kött och potatis, tack

Donald Trump är inte någon finsmakare när det kommer till mat utan vill ha det klassiskt och enkelt, american style. Han äter ofta hämtmat från bland annat McDonald's, Burger King och KFC. Han gillar också en rejäl köttbit som han vill ha så "well done" att den är som en "sten på en tallrik" enligt Trumps butler.

Favoritsnackset för herr Trump är Lays klassiska potatischips och körsbärs- och vaniljglass.

3. Har grov bakteriefobi

Trump har själv sagt att han har bakteriefobi och har kallat vanan att ta folk i hand för "barbarisk" eftersom det sprider bakterier. Han vill inte heller trycka på entré-knappen i en hiss eftersom den är "den mest rörda".

Rädslan för bakterier ska också vara det som ligger bakom Trumps gillande för snabbmat, eftersom restaurangerna har höga renlighetskrav enligt honom.

Bildkälla: TT

4. Är besatt av media

President Trump kollar på tv så mycket han kan, han läser också flera tidningar, även om många av hans tweets tyder på att han inte är speciellt förtjust i media. Enligt källor så är det mest Fox och CNN som gäller för presidenten.

Han får också en samling med tv-klipp om honom varje morgon. New Yorker kallade en gång Trump för "tv-verklighetspresident" som är fast i en "breaking news"-verklighet där minsta lilla grej är en kris och all kritik en katastrof.

Bildkälla: TT

5. Håret

Trumps hår är nästan en lika stor del av hans varumärke som hans namn, men det är faktiskt hans fru som klipper honom. Han använder hårspray för att hålla det på plats, men han är missnöjd med den nya typen.

"Visste ni att man inte får använda hårspray längre eftersom det förstör ozonlagret? Hårspray idag är inte som den brukade vara. Den brukade vara riktigt bra. Nu sprayar man och så håller det i 12 minuter", berättade presidenten under sin kampanj.

Bildkälla: TT

6. Brännan

Ingen vet säkert hur Trump får till sin lätt orangefärgade hudton, men de olika alternativen är solariesolning eller spray tan. Personen bakom brännan tros vara Trumps vän sedan många år, Steve Hilbert, som är VD på ett företag som säljer produkter för solbränna, skriver News.

Bildkälla: TT

Ingen alkohol, te, kaffe eller cigaretter

En vana som dock inte är udda som president Trump har är att han varken dricker te, kaffe eller alkoholhaltiga drycker. Anledningen ska vara att hans bror Fred tragiskt gick bort till följd av alkoholism.

Han röker inte heller cigaretter. Han gillar istället Coca-Cola Light (riktig Cola bara ibland) och virgin Bloody Marys.

Bildkälla: TT

Nyheter24 har tidigare skrivit om anledningen till varför Donald Trump inte vill hålla sin fru i handen och Lars geniala Trump-kommentar som tagit nätet med storm.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du kunnat ha Trumps vanor?
Tack för din röst!