Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Modellen ska suga av 19 miljoner människor – nu ger hon ett nytt galet löfte

- 15/02/2017, 21:50 -

Oralsexlöftet räckte inte för modellen som nu lovar ännu en galen sak.

Nyheter24 har tidigare skrivit om modellen Paula Saulino som gav löftet att ge alla som röstade som hon ville i en folkomröstning i hemlandet Italien oralsex.

Eftersom Paula är en person som står vid sitt ord har hon nu begett sig ut på sin "Pompa Tour" där hon ska ge alla som röstade nej en avsugning. Hittills har hon tagit sig igenom de första 400 personerna, vilket hon berättat om förut.

Men det verkar som Paula ändå inte är helt nöjd och nu kommer hon med ännu ett galet löfte. Hon lovar nu nämligen att suga av ännu fler.

Bilden kan inte visas :(

Närmare bestämt hennes favoritlag S.S.C. Napoli. Det går just nu bra för laget i den Champions League och om de tar hem hela ligan lovar nu alltså Paula att ge samtliga lagmedlemmar oralsex.

– Jag har hejat på Napoli hela livet, så det är härligt att se att det går så bra för dem just nu. Om Napoli vinner hela Champions League så vore jag mer än glad att ge alla i laget en avsugning. Jag menar varför inte? Jag har inget emot det och om det hjälper dem att vinna bucklan vore det fantastiskt", säger hon till Daily Star.

Men Paula slutar inte där. Nu lovar hon även samtliga Napol-supportrar en avsugning om laget vinner den italienska ligan.

Fotboll är mitt liv. Jag brukar skämta om att jag har två favoritsaker i världen: calico – som betyder fotboll och cazzo som betyder penis, säger hon till Daily Star.

Nyheter24 har tidigare skrivit om sju saker du aldrig någonsin får göra under en avsugning och den nya appen som ska göra dig expert på oralsex, typ.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.