Modellen har gett ett väldigt generöst löfte.
1 av 2
Modellen har gett ett väldigt generöst löfte. - Foto: Instagram/Pixabay
Nu har hon gett ännu ett löfte.
2 av 2
Nu har hon gett ännu ett löfte. - Foto: Pixabay

Modellen ska suga av 19 miljoner människor – nu ger hon ett nytt galet löfte

Oralsexlöftet räckte inte för modellen som nu lovar ännu en galen sak.


Nyheter24 har tidigare skrivit om modellen Paula Saulino som gav löftet att ge alla som röstade som hon ville i en folkomröstning i hemlandet Italien oralsex.

Eftersom Paula är en person som står vid sitt ord har hon nu begett sig ut på sin "Pompa Tour" där hon ska ge alla som röstade nej en avsugning. Hittills har hon tagit sig igenom de första 400 personerna, vilket hon berättat om förut.

Men det verkar som Paula ändå inte är helt nöjd och nu kommer hon med ännu ett galet löfte. Hon lovar nu nämligen att suga av ännu fler.

Närmare bestämt hennes favoritlag S.S.C. Napoli. Det går just nu bra för laget i den Champions League och om de tar hem hela ligan lovar nu alltså Paula att ge samtliga lagmedlemmar oralsex.

– Jag har hejat på Napoli hela livet, så det är härligt att se att det går så bra för dem just nu. Om Napoli vinner hela Champions League så vore jag mer än glad att ge alla i laget en avsugning. Jag menar varför inte? Jag har inget emot det och om det hjälper dem att vinna bucklan vore det fantastiskt", säger hon till Daily Star.

Men Paula slutar inte där. Nu lovar hon även samtliga Napol-supportrar en avsugning om laget vinner den italienska ligan.

Fotboll är mitt liv. Jag brukar skämta om att jag har två favoritsaker i världen: calico – som betyder fotboll och cazzo som betyder penis, säger hon till Daily Star.

Nyheter24 har tidigare skrivit om sju saker du aldrig någonsin får göra under en avsugning och den nya appen som ska göra dig expert på oralsex, typ.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du oralsex?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Två gripna för mordförsök i Bredäng

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

1 timme sedan
Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

1 timme sedan
Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.