Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
1046
reaktioner idag

Här missar IS-självmordsbombaren målet – dödar bara sig själv

Självmordsbombaren detonerade bomben alldeles för långt från sitt mål.

Självmordsbombare

Den här IS-soldaten hade fått i uppdrag att döda en grupp syriska rebeller genom att spränga sig själv, och han närmade sig målet med bomben fastspänd på kroppen.

Men han råkade detonera bomben för tidigt och var inte tillräckligt när de syriska rebellerna, istället dödade han bara sig själv, skriver Daily Mail.

Hela händelseförloppet filmades i Raqqa under tisdagen, och man kan se på videon hur rebellerna gömmer sig bakom en stridsvagn.

I videon ser man hur rökmolnet lägger sig och det blir då tydligt att självmordsbombaren inte dödat någon annan än sig själv.

Efter att videon har spridits på nätet har kommentarer som "han hade inte övat tillräckligt" och "det var ju första gången" dykt upp, skriver Daily Mail.

Se också hur IS skapar ett giftmoln som är lika stort som London och läs om tanten som är IS-soldaternas största skräck.

Mer:

Trafikpolisen gör en rutinkontroll – hittar kidnappad kvinna gömd i bilen