17-årig pojke fick en chock – vaknade upp på väg till sin egen begravning

- 21/02/2017, 10:03 -

Pojken hade dödförklarats lite för tidigt och vaknade upp när hans familj bar honom till sin egen begravning.

Tänk dig att du vaknar upp – på väg till din egen begravning. Det hände en 17-årige Kumar Marewad som hade dödförklarats efter en tid av sjukdom, skriver Huffington Post.

Den 17-årige pojken bor i distriktet Dharwad i den indiska staten Karnataka och jobbar som byggnadsarbetare. Han blev biten av en lös hund för en månad sedan och drabbades av väldigt hög feber. Hans värden blev allt sämre och han sattes i respirator.

Pixabay

Infektionen spred sig snabbt i kroppen och hans chans till överlevnad var enligt läkarna extremt liten. Familjen beslutade sig för att avsluta den medicinska behandlingen och ta hem honom. Hans svåger berättar för Times of India att han en dag slutade röra sig, skriver News Minute.

De antog då att han var död och började förbereda sig för hans begravning. Traditionellt började förberedelserna väldigt snabbt och familjen började samma dag att bära hans kropp för att ge den "sista smörjelsen". Det de inte visste var att pojken fortfarande levde.

När familjen vandrat i två kilometer kom chocken. 17-årige Kumar öppnade ögonen och började att röra på armar och ben. Familjen rusade då till närmsta sjukhus i ren panik.

För att bekräfta händelsen har Times of India pratat med läkaren Dr Mahesh Neelakhantannavar och han säger att den 17-årige pojken har åter satts i respirator och att han lider av hjärnhinneinflammation på grund av hundbettet.

Det framgår inte om pojken överlevt behandlingen.

Läs också om varför Justin Bieber planerar sin egen begravning – eller läs om Vera som fejkade sin egen död och anordnade sin egen begravning.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Skulle du vilja uppleva din egen begravning?