Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
3398
reaktioner idag

Pappan spårade sin dotters mobil – hittade henne slagen och våldtagen

Dottern ringde hem och visste inte var hon befann sig. Pappan hittade dottern tack vare "Hitta min iPhone".

övergrepp

Det började som en utekväll för dottern, men slutade med att hennes pappa tvingades leta rätt på henne vilsen på ett fält.

Danska Ekstra Bladet skriver om pappan som med hjälp av "Hitta min iPhone" kunde leta rätt på sin 20-åriga dotter som blivit våldtagen och lämnad ensam på ett fält.

20-åringen hade varit på en hemmafest och två män i 30-årsåldern, som också varit på festen, erbjöd henne skjuts hem. Enligt åtalet var kvinnan kraftigt berusad, med en alkoholhalt på 2,07 promille i blodet, och kunde inte försvara sig när den ena mannen förgrep sig på henne. Han ska ha slagit henne i ansiktet för att sedan hålla fast henne kring munnen och i ansiktet medan han våldtog henne i baksätet på bilen.

Den andra mannen rörde aldrig kvinnan men åtalas ändå för medverkan eftersom han inte ingrep.

Övergreppet skedde vid 01-tiden under en natt i september förra året. Efter övergreppet visste inte 20-åringen var hon befann sig och ringde till sin pappa som tack vare funktionen Hitta min iPhone kunde hitta henne på ett fält vid Ølstykke.

På fredag ska männen ställas inför rätta i domstolen i Hillerød, Danmark, skriver Ekstra Bladet.

Nyheter24 har nyligen skrivit om fallet då en man utförde en "otrohetskontroll" på sin partner – men inte dömdes för våldtäkt för det.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

Mer:

Micke började blotta sig som 13-åring: "Jag fattade att jag var onormal"