Andrew hittades död efter fest i Thailand – hans sista meddelande är skrämmande

- 27/02/2017, 12:34 -

Andrews sista meddelanden till sina polare är oerhört obehagliga – och nu tror polisen att det kan röra sig om ett mord.

Polisen hittade Andrew Appelerys döda kropp på Ko Phangan, Thailand, efter att han varit försvunnen i en vecka. 38-åringen åkte dit från hemmet i Storbritannien för att festa och uppleva sevärdheter som turist.

Facebook

Natten när Andrew försvann så hade han gått på den omtalade festen "Full moon party" och skickade via WhatsApp flera märkliga och skrämmande meddelanden till sina vänner den 13 februari. På just "Full moon party" fick några svenska killar en obehaglig överraskning förra året när de återvände till hotellrummet.

38-åringen som lämnade ett barn efter sig hemma i Sussex skrev bland annat att han "hade en galen kväll" och att "de killarna vill döda mig".

Faksimil Mirror TV

Dessutom blir det mer skrämmande för han skrev "läskig man med mask på sig, efter svamp" och "what the fuck jag trippar".

Meddelanden går att tolka som att Andew tagit svamp som kan ha lett till hallucinationer. Dödsorsaken är dock inte helt färdigställd, men hans bror tror att han blivit mördad, skriver brittiska Metro.

Just nu undersöker den thailändska polisen om det kan röra sig om ett mord.

Läs också om de skrämmande sista snapsen som tonåringarna skickade innan de försvann på havet – eller läs om Max som var expert på konspirationsteorier och skickade ett obehagligt meddelande innan sin död.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du varit i Thailand?