Nadine möttes av hat efter amningsbild – nu hyllas hennes svar

Modellen Nadine postade en bild när hon ammade sin son och möttes av hat. Nu har hon gett hataren svar på tal.


Träningsmdellen Nadine Muller lade ut en stämningsfull bild på sig själv när hon ammade sin son Madden. Sonen höll just på att återhämta sig efter att ha varit sjuk och flera av Nadines följare tyckte att bilden var väldigt fin, skriver Mirror.

Men en man i kommentarerna klarade inte alls av bilden utan började istället hata på Nadine för att hon sökte "uppmärksamhet".

Han skrev bland annat att Nadines son skulle bli "generad och äcklad" av bilden när han blev äldre.

"Det hade jag sannerligen blivit om min mamma visade mig en sådan bild, eller om jag stötte på den i sociala medier (jag vill inte se min mammas bröst, och än mindre med dem i min mun)", skrev den arga mannen och fortsatte:

"Det är därför jag finner sådana här bilder själviska och uppmärksamhetssökande, mamman tänker inte på barnet utan bara på sig själv, och att få fler följare", avslutar han sin bittra kommentar.

Flera av Nadines följare tänkte dock inte låta mannen förstöra den fina bilden och slog tillbaka i kommentarsfältet.

"Håll dina onödiga kommentarer för dig själv om du inte vill bli kritiserad av ett gäng kvinnor", skrev en.

Nadine svarade även hon på det mest perfekta sättet – genom att lägga upp flera bilder på sig själv när hon ammade sonen med kommentarer riktade till hataren.

"Om ni har följt mig ett tag vet ni att jag älskar den amningsresa som jag är på med Madden. Det fortsätter vara ett av mitts livs största glädjeämnen och jag är tacksam och känner väldigt passionerat för det", skrev hon bland annat.

Nu har hon hyllats av andra mammor för sättet hon hanterade situationen på, skriver Mirror.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Davina som ammar sina femåriga trillingar och Youtube-mamman som ammar sina söner på nätet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du barn?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

1 timme sedan
Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

1 timme sedan
Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

2 timmar sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

2 timmar sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.