Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon kidnappades och tvingades till sex med hund – av sin egen pojkvän

- 09/03/2017, 13:02
Hon träffade expojkvännen redan som barn.
1 av 4

Hon träffade expojkvännen redan som barn.

Facebook/Google

I början var relationen bra och hon var upp över öronen kär.
2 av 4

I början var relationen bra och hon var upp över öronen kär.

facebook @ Gabbe Rowland: I refuse to sink

Sen började han bli våldsam. Relationen slutade i ett veckolångt helvete där han torterade, våldtog och tvingade i henne droger.
3 av 4

Sen började han bli våldsam. Relationen slutade i ett veckolångt helvete där han torterade, våldtog och tvingade i henne droger.

TT

Han fick sex års fängelse.
4 av 4

Han fick sex års fängelse.

Pixabay

Hon blev torterad, drogad och våldtagen av sin pojkvän. Han är dömd och hon talar ut.

Gabbe Rowland och Justin Mustafa, från Cape Cod i USA, var gamla barndomsvänner som via Facebook tog kontakt igen 2010. Det blev kära och började sitt liv tillsammans. Men det hela slutade oerhört olyckligt.

Relationen var stormig. Justin Mustafa var aggresiv, kontrollerande och svartsjuk. De gjorde slut titt som tätt men Gabbe Rowland levde på hoppet att det skulle bli bättre, skriver The sun.

TT

Hon fick missfall av stressen från Justin Mustafa. Han var övertygad om att hon varit otrogen och att barnet inte var hans. Månader senare trodde hon att hon var gravid igen. Han var överlycklig. När det visade sig att hon inte var gravid så började saker gå snett, och värre än innan.

En dag hämtade han upp henne från en vän. Hon trodde att de skulle prata ut men han hade andra planer. Han tvingade i henne heroin och helvetesveckan började.

Under en veckas tid så tvingade han i henne heroin dagligen, tog med henne ut i skogen och våldtog henne och tvingade henne att göra förnedrande sexlekar med bland annat hans hund.

Privat

Justin Mustafa fick sex års fängelse. Gabbe Rowland säger till The sun att domen var en lättnad även om hon tycker att straffet var för lågt.

Idag driver hon en Facebook-sida där hon talar öppet om vad som hänt henne. Till The Sun säger hon så här:

– Jag mår så mycket bättre nu. Jag har ett bra jobb på en läkarklinik och jag pratar ofta om händelsen för att hjälpa andra kvinnor i hemska våldsamma relationer.

Läs också om när Chris Brown hotade en kvinna med en pistol på en hemmafest.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du upplevt våld i en nära relation?