Carrie-Anne gick på sin första dejt på 10 år – var sekunder från att dö

- 14/03/2017, 10:02
Carrie-Annes dejt slutade med en nära döden upplevelse.
1 av 2

Carrie-Annes dejt slutade med en nära döden upplevelse.

Carrie-Anne Know/BNPS

Rehabiliteringen har tagit henne över åtta månader.
2 av 2

Rehabiliteringen har tagit henne över åtta månader.

Carrie-Anne Know/BNPS

När Carrie-Anne Knox gick på sin första dejt på 10 år slutade det med en nära döden upplevelse.

Det var efter att Carrie-Anne Knox just kommit ur ett tio år långt förhållande som byggarbetaren Bradley van Outen bjöd ut henne på en dejt, skriver Metro UK.

Van Outen hade sett Carrie-Anne när han arbetade med att laga gatan utanför hennes hus. Efter att ha blivit tillfrågad flera gånger tackade Carrie-Anne ja till att äta lunch tillsammans.

Väl på väg ifrån lunchen satte sig Carrie-Anne i Van Outens BMW-cab, men när hon höll på att sätta på sig bältet började Van Outen plötsligt att göra doughnuts på parkeringen.

– När vi avslutat det första varvet och var påväg in i andra kände jag hur bilens bakända tappade kontrollen, säger Carrie-Anne.

BMW:n kraschade våldsamt in i ett träd på parkeringen och Carrie-Anne som ännu inte fått på sig bältet helt slungades rakt in i vindrutan. Efteråt berättade hon att man hittat hennes hår och ögonfransar fastkilade i sprickorna i glaset i bilen.

– Jag hade glas i hela ansiktet. När jag tittade ner på min arm såg jag att något inte stod rätt till, berättar Carrie-Anne.

Van Outen sade till Carrie-Anne att de behövde lämna bilen, men hon insåg snabbt att det var omöjligt för henne att röra sig. Van Outen som själv var helt oskadd gick då ur bilen och drog ut henne ur bilen i den arm som hon skadat.

Bildkälla: Carrie-Anne Know/BNPS

Han tog sedan något ur handskfacket och lämnade platsen springande. Carrie-Anne lät han ligga kvar på marken, avsvimmad.

Enligt läkare hade Carrie-Anne garanterat dött om det inte varit för att hon hade bältet runt halva kroppen vid kraschen. Hon fick flera fraktur i sin arm och läkarna behövde operera in metallplattor i hennes arm, en operation som tog fyra och en halv timme.

Carrie-Anne håller fortfarande, åtta månader efter kraschen, på att återhämta sig. Hon har ännu inte full rörlighet i sin arm och har diagnosticerats med posttraumatisk stress.

Hon har även förlorat sitt jobb som hårfrisör på grund av den långa rehabiliteringen. Van Outen har nu dömts till två års fängelse. Något som tyvärr inte ger Carrie-Anne speciellt mycket ro.

– Det har varit väldigt jobbigt och att han hamnar i fängelse har inte get mig ett avslut, säger hon till Metro UK.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du gått på en dejt?