Kom till sjukhuset med magsmärtor – dagar senare började hans fingrar ramla av

- 19/03/2017, 21:57 -
Kevin kom till sjukhuset med magsmärtor.
1 av 3

Kevin kom till sjukhuset med magsmärtor.

Gofundme

Läkarna menade att det var ett mysterium.
2 av 3

Läkarna menade att det var ett mysterium.

gofundme

Kevin med familj.
3 av 3

Kevin med familj.

gofundme

Dagar efter att Kevin uppsökt sjukhuset började hans kropp stöta bort fingrar och tår. Läkarna menade att det var ett mysterium.

44-årige Kevin Breen uppsökte sjukhuset Grand Rapids i Michigan i USA när han hade ont i magen, som även var stenhård och hade svält upp.

Men han förstod inte riktigt vad han led av eftersom han inte tyckte att symtomen liknande streptokocker, som hans son haft.

Läkaren Elizabeth Steensma trodde att det kunde röra sig om någon skada på ett inre organ efter att datortomografin visade att buken var fylld med var. Men samtidigt hittade de inget som var fel och sjukhuspersonalen menade att det var ett mysterium.

Efter några dagar hade läget försämrats och organen började svikta och kroppen samlade blod till organen vilket ledde till att hans kopp stötte bort fingrar och tår, skriver Wood 8.

Klicka för att visa

Hans familj förbereddes till och med på att det fanns en chans till att han inte skulle överleva. Läkarna förstod inte riktigt vad som hade hänt eftersom en man som tidigare hade varit mycket aktiv nu låg orörlig.

Det var först när ett utslag på hans övre torso upptäckts som läkarna testade honom för streptokocker. De hittade bakterier i magen eftersom sjukdomen hade tagit sig till magen, från halsen. Något som är väldigt unikt, då Breen är det andra dokumenterade fallet.

– Han var en av de sjukaste människor jag någonsin tagit hand om, säger Steensma till Wood 8.

Breens händer och fötter kommer att behövas amputeras och hans familj har nu startat en insamling på Gofundme för att kunna betala sjukhuskostnaderna.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.