Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här faller den 2-åriga pojken och hamnar under tåget

Nyheter | 12/04/2017 15:04

Den här videon visar verkligen den absoluta mardrömmen för alla föräldrar.

Tvååriga Ayden hade nyss avnjutit en glass med släktingar i Sidney i Australien, och skulle gå på ett tåg när det fruktansvärda hände.

Bilder från en övervakningskamera visar hur pojken ska gå på tåget när han missbedömer avståndet mellan vagn och plattform och trillar ner under tåget.

Hans äldre släkting, John Brewster, pratade efter händelsen med 9news.com:

”Det fick flera år att försvinna från mitt liv. Jag kommer aldrig att glömma det”.

Videon, som du kan se i klippet ovan, visar hur Brewster desperat signalerar med armarna för att tåget inte ska börja köra. Samtidigt hoppar hans fru av tåget och försöker hämta hjälp. Till slut lyckas Brewster plocka upp pojken.

Han kan ses krama pojken, som inte skadades av fallet, hårt innan en anställd på stationen kommer och frågar vad som hänt.

Incidenten inträffade i januari 2016 och bilderna släpptes igår av Sidneys tågmyndighet för att belysa problemet med barn som faller ner på spåret. Förra året ska 223 barn ha fallit ner under tåg i Sidney. Som tur är har ingen dödats.