Här faller den 2-åriga pojken och hamnar under tåget

Den här videon visar verkligen den absoluta mardrömmen för alla föräldrar.


Tvååriga Ayden hade nyss avnjutit en glass med släktingar i Sidney i Australien, och skulle gå på ett tåg när det fruktansvärda hände.

Bilder från en övervakningskamera visar hur pojken ska gå på tåget när han missbedömer avståndet mellan vagn och plattform och trillar ner under tåget.

Hans äldre släkting, John Brewster, pratade efter händelsen med 9news.com:

”Det fick flera år att försvinna från mitt liv. Jag kommer aldrig att glömma det”.

Videon, som du kan se i klippet ovan, visar hur Brewster desperat signalerar med armarna för att tåget inte ska börja köra. Samtidigt hoppar hans fru av tåget och försöker hämta hjälp. Till slut lyckas Brewster plocka upp pojken.

Han kan ses krama pojken, som inte skadades av fallet, hårt innan en anställd på stationen kommer och frågar vad som hänt.

Incidenten inträffade i januari 2016 och bilderna släpptes igår av Sidneys tågmyndighet för att belysa problemet med barn som faller ner på spåret. Förra året ska 223 barn ha fallit ner under tåg i Sidney. Som tur är har ingen dödats.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kristersson varnar för eskalering i Mellanöstern

Aktiehandeln lyfter bankvinster i USA

Den amerikanska storbanken Bank of America redovisar en nettovinst på 6,7 miljarder dollar, vilket var i linje med förväntningarna.

Unga britter kan få rökförbud hela livet

Storbritannien vill införa en lag som ska förhindra att unga människor börjar röka. Lagförslaget innebär att alla som fyller 15 år i år inte kommer att få köpa tobaksprodukter – någonsin.

FN: Israeliska styrkor deltar i bosättarvåld

Israeliska styrkor stödjer och deltar aktivt i attacker mot palestinier på ockuperade Västbanken, slår FN:s råd för mänskliga rättigheter fast. Det måste upphöra omedelbart, betonar de.

Dags att söka för tågluff i EU

Född mellan den 1 juli 2005 och 30 juni 2006? Då är det dags att söka någon av de 35 000 gratisbiljetter som EU delar ut i senaste omgången av Discover EU – systemet för att få unga européer att resa och träffas.

Patient började brinna i ansiktet under operation

Under en stämbandsoperation på Karolinska universitetssjukhuset i Solna började en patient att brinna, rapporterar SVT Nyheter. Operationen, som skedde under förra året, gjordes med laser.