Chahat är bara åtta månader men väger redan 17 kilo

Hennes föräldrar säger att de inte har något ansvar för hennes vikt utan att det är gud som gjort att hon väger så mycket.


Chahat Kumar är bara åtta månader men väger redan lika mycket som en genomsnittlig fyraåring. Trots sin unga ålder väger hon hela 17 kilo, skriver Daily Mail.

Hennes familj från Punjab, Indien, är oroad för dotterns hälsa, men på grund av dotterns vikt och det faktum att hon har hårdare hud än de flesta andra har det varit omöjligt för läkarna att ta blodprover för att fastställa anledningen till hennes snabba viktuppgång.

När hon föddes var hon lika stor som ett vanligt barn, men när hon var fyra månader ökade hennes aptit dramatiskt och sedan dess har hennes vikt ökat så att den nu är utom kontroll.

Chahat har svårt att både sitta, andas och sova på grund av sin vikt. Enligt hennes mamma äter hon som en tioåring, men föräldrarna säger att det inte är deras fel att dottern har ökat så mycket i vikt.

– Det är inte vårt fel. Gud gav henne det här tillståndet. Det ligger inte i våra händer. Jag blir ledsen när folk skrattar och kallar henne tjock, säger hennes pappa Saraj Kumar, 23.

Hennes mamma Reena Kumar, 21, berättar att dottern äter hela tiden, och att om hon inte får mat börjar hon gråta. De kan inte ta med henne ut långa sträckor på grund av att de inte orkar bära henne så långt.

Familjen önskar nu att de ska få medicinsk hjälp för dotterns tillstånd. Tyvärr saknar de ekonomin för att ta med henne till en specialklink.

– Vi vill att Chathat ska kunna leka som andra barn. Vi vill inte att hon ska svårigheter i framtiden. Vi vill att hon ska få en bra framtid, säger Reena till Daily Mail.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du barn?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

Polens president stoppar dagen efter-piller

Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.

Misstänkt anstiftare till Farstamord efterlyst

1 timme sedan
Polisen har gått ut med en internationell efterlysning efter en man som misstänks ha legat bakom dödsskjutningarna i Farsta i södra Stockholm den 10 juni förra året, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Örkelljunga: Polisen rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i en villa i Eket.", skriver polisen på sin hemsida.