Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han är världens äldsta porrstjärna – här är hans bästa tips

Nyheter | 18/04/2017 22:25

Shigeo Tokuda från Japan sägs vara världens äldsta porrstjärna. Nu delar han med sig av sina bästa tips för att hålla igång sexlivet.

Shigeo Tokuda har gjort ungefär 60 porrfilmer om året sedan 70-talet. Idag är 82-åringen en av de äldsta porrstjärnorna i branschen, och han har ett väldigt enkelt knep för att kunna fortsätta, skriver Independent.

Hans tips, som enligt honom även är hemligheten bakom hans sexlust, är att ha rätt diet.

– Jag gör egentligen inget speciellt. Jag försöker ha en bra livsstil varje dag. Pratar vi om något som ger stamina så är det ägg. Jag älskar råa ägg på ris, säger han.


Bildkälla: Faksimil Youtube

Han tipsar också om att inte sluta fokusera på detaljer, eller sluta visa intresse för ens partners. Exempelvis berättar han att han alltid ger sin motspelerska i varje film en kroppskomplimang innan de börjar filma.

– Vem kan hata att få höra det? Dessutom är det det bästa sättet att bygga kontakt. Att ha den viljan att observera henne visar ju att man är intresserad. Och det får en också att tänka på hennes kropp och hur det skulle vara att ha sex med henne, säger han via Independent.

Vill du vera mer om hur det är att jobba som porrstjärna kan du höra mer om branschen i klippet under.

Nyheter24 har tidigare skrivit om porrstjärnan som fick ett hål i benet efter att ha gjort en brun utan sol behandling.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du sett porr?