Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Donald Trump gör bort sig – räddas i sista sekund av Melania

Nyheter | 18/04/2017 13:27

Under påskfirandet i Washington glömde Donald Trump att lägga handen på bröstet under nationalsången. Som tur var hade Melania koll.

Du vet säkert att de flesta amerikaner skulle beskriva USA som "det bästa landet på jorden" och att hålla handen på hjärtat när nationalsången spelas sitter i ryggmärgen. Eller kanske inte ändå?

Giphy

I dagarna var dags för Donald Trump och hans fru Melania Trump att vara värdar för det årliga, och massivt stora, påskfirandet i Vita huset där presidenten och landets "first lady" letar påskägg tillsammans med barn från alla 50 stater och håller tal. Men det höll på att gå illa. Under nationalsången så glömde presidenten att lägga handen på hjärtat. Men han hade tur att Melania var vaken och snyggt knuffade till honom lätt.

Men kamerorna missar inga detaljer – och givetvis blev det här påskhelgens stora snackis.

En del personer på sociala medier var på allvar upprörda över presidentens "miss" och på nyhetssajten New York Daily News slänger de sig med orden "So much for 'America first'" som bekant blev Trumps ledord under presidentvalet. Kommentarer på Twitter blandas mellan att skämta om Trump letar efter sitt hjärta till att berömma Melania för hennes "hjälteinsats".

Twitter

Det är ju inte första gången som Donald gör bort sig i offentliga sammanhang. Ni minns väl när han inte följde traditionen av att vänta på sin fru?

Påskfirandet är en årlig tradition som infördes 1878, men i år var det inte bara president Trump som gjort bort sig. Den nya administrationen var oerhört sen med planeringen av festen, enligt flera amerikanska medier. Trots det blev det ändå lyckat.

Kanske var Trumps hjärna lite full av tankar eftersom en ny opinionsundersökning visar att bara 45 procent av amerikanerna tror att han kommer att genomföra sina vallöften, enligt Metroxpress.

Läs också om varför internet hånade Melania Trumps första officiella Vita huset-bild – eller minns ni den mystiska detaljen som Trumps livvakt visade?

Har du glömt någonting viktigt någon gång?