Jeremy Meeks slängs ut ur landet: "De tog hans pass"

- 25/04/2017, 13:57 -

"Världens snyggaste brottsling" Jeremy Meeks skulle till England – det gick inte så bra.

Du har väl inte glömt den numera världskände ex-brottslingen Jeremy Meeks?

Här är en liten recap:

Meeks, från Stockton i Kalifornien, blev känd 2014, när han åkte fast för grovt vapenbrott. Hans mugshot publicerades på polisens Facebook-sida, och sedan spreds bilden som en löpeld över världen. Anledningen? Hans utseende.


Folk på internet var rörande överens om Meeks snygghet, och han dubbades snabbt till "världens snyggaste brottsling".

Våren 2016 släpptes han ut ut fängelset, och påbörjade sin modellkarriär. Och nu, ett år senare, den blomstrar verkligen karriären. Han gick nyligen visningar på New York fashion week till exempel, bara en sådan sak.

Men när han i måndags skulle till London för en fotografering stötte han på patrull. Meeks fick av oklar anledning inte komma in i landet.

Han landade på Heathrow tillsammans med sin fru och sin manager Jim Jordan. När de skulle gå igenom passkontrollen togs Meeks åt sidan, berättar Jordan.

Meeks togs in på förhör i fyra timmar – och sattes efter det på ett plan tillbaka till USA.

– Han greps inte, men de deporterade honom. De lät honom inte komma in i landet. Han är jätteupprörd. Han fick poliseskort ombord planet, berättar managern.

I en video från Meeks Snapchat är han riktigt irriterad över situationen.

– Jag är trött på den här skiten. Jag har nekats. London vill inte ha mig här fast jag har avtjänat mitt straff, säger han i klippet.

Enligt Jim Jordan blev Meeks kroppsvisiterad – utan kläder, och tog hans fingeravtryck. Sedan blev han inlåst i timmar.

– De tog hans pass, han fick inte tillbaka sitt pass, säger Jordan till Daily Mail.

Enligt Jordan har varken han eller Meeks fått en förklaring till agerandet.

– Han var på rätt spår till vad vi tror är hans nya liv. Nu är han jätteledsen. Förhoppningsvis är det här bara en motgång och han kan komma tillbaka från det här, säger Jordan.

Här kan du läsa mer om Jeremy Meeks nya lyxliv. Och du har väl inte missat Sarah Seawright? Hon blev också känd för sin heta polisbild – kolla bara här.