En brittisk politiker erkände i en intervju att hon attraherades av gorillor.
1 av 3
En brittisk politiker erkände i en intervju att hon attraherades av gorillor. - Foto: Pixabay
Hon är en kandidat till Ukip i Skottland.
2 av 3
Hon är en kandidat till Ukip i Skottland. - Foto: Pixabay
Hon kopplade sitt uttalande om gorillor till en homofobisk poäng hon försökte göra.
3 av 3
Hon kopplade sitt uttalande om gorillor till en homofobisk poäng hon försökte göra. - Foto: Pixabay

Kvinnlig politiker: "Jag tycker gorillor är attraktiva"

Det var när den kvinnlig politikern försökte göra en homofobisk poäng som hon råkade erkänna sina känslor för gorillor.


Under en intervju med tidningen Sunday Herald skulle Gisela Allen, en lokal kandidat i Glasgow för brittiska Ukip (UK Independence Party) göra en homofobisk poäng, men istället gick det helt fel, skriver Independent.

Allen skulle förklara varför hon ansåg att homosexuella och bisexuella borde hålla sin sexualitet för dem själva när hon råkade erkänna att hon attraheras av gorillor.

– Jag är inte emot homosexualitet. Men jag förstår inte hur det kan vara ett community. Sexliv är alla människors privata ensak. Man går inte runt och deklarerar det öppet. Tror du jag går runt på stan och berättar att jag tycker gorillor är sexuellt attraktiva? När jag är på zoo och ser en gorilla blir mina hormoner helt galna. Jag finner gorillor väldigt attraktiva.

Så inte nog med att Allens uttalande är homofobiskt, hon drar även paralleller med tidelag. Och oavsett hur hon ser på det här med att attraktion borde vara något privat så är det ju onekligen så att om man pratar om sin attraktion till gorillor i en intervju med en tidning så är det något man "går runt och deklarerar öppet".


Bildkälla: Pixabay

I samma intervju sade hon också att hon gladeligen skulle vilja återinföra giljotinen som straff och även kastrera våldsamma kriminella.

Och att hon anser att kvinnor med "viktiga" karriärer så som läkare eller tandläkare inte borde vara hemma med barnen, men att kvinnor med vanliga kontorsjobb borde stanna hemma med barnen.

Enligt David Coburn, ledare för Ukip i Skottland står inte Allens åsikter i linje med partiets riktlinjer, men säger ändå att det är upp till väljarna huruvida de vill rösta in henne som representant, skriver Independent.

På tal om gorillor så kan personer som känner att de vill rensa tankarna efter Allens uttalande titta på det här klippet som visar det fina ögonblicket då en gorillaunge föds med kejsarsnitt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde Gisela få vara politiker?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kvinna avled på sjukhus – man mordmisstänkt

Polisen i Kristinehamn rapporterar om trafikolycka

"En personbil dikeskörd utefter E18 när kontrollplats Ölme i riktning mot Karlstad.", skriver polisen på sin hemsida.

När är EU-valet 2024 och vilka får rösta? Här är svaren!

När är det EU-val 2024, vilka får rösta och hur såg valresultatet ut år 2019? Nyheter24 reder ut allt du kan tänkas vilja veta inför det stundande valet.

200 miljoner till idrott för unga

1 timme sedan
Regeringens utlovade fritidskort för unga är försenat och införs först under 2025. Under tiden ska 200 miljoner av de öronmärkta pengarna användas för att stärka ungdomsidrotten.

USA riktar sanktioner mot Irans drönarprogram

1 timme sedan
USA och Storbritannien inför omfattande sanktioner mot Iran och landets utveckling och tillverkning av drönare. Beskedet är ett gemensamt svar på Irans attacker mot Israel.

Polisen i Kumla rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Kollision på Lv534 väster om Åbytorp, med flera fordon inblandade.", skriver polisen på sin hemsida.