Söndag 5 Dec
Stockholm

Kvinnlig politiker: "Jag tycker gorillor är attraktiva"

En brittisk politiker erkände i en intervju att hon attraherades av gorillor.
1 av 3
En brittisk politiker erkände i en intervju att hon attraherades av gorillor. Foto: Pixabay
Hon är en kandidat till Ukip i Skottland.
2 av 3
Hon är en kandidat till Ukip i Skottland. Foto: Pixabay
Hon kopplade sitt uttalande om gorillor till en homofobisk poäng hon försökte göra.
3 av 3
Hon kopplade sitt uttalande om gorillor till en homofobisk poäng hon försökte göra. Foto: Pixabay

Det var när den kvinnlig politikern försökte göra en homofobisk poäng som hon råkade erkänna sina känslor för gorillor.

Kommentera (17)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under en intervju med tidningen Sunday Herald skulle Gisela Allen, en lokal kandidat i Glasgow för brittiska Ukip (UK Independence Party) göra en homofobisk poäng, men istället gick det helt fel, skriver Independent.

Allen skulle förklara varför hon ansåg att homosexuella och bisexuella borde hålla sin sexualitet för dem själva när hon råkade erkänna att hon attraheras av gorillor.

– Jag är inte emot homosexualitet. Men jag förstår inte hur det kan vara ett community. Sexliv är alla människors privata ensak. Man går inte runt och deklarerar det öppet. Tror du jag går runt på stan och berättar att jag tycker gorillor är sexuellt attraktiva? När jag är på zoo och ser en gorilla blir mina hormoner helt galna. Jag finner gorillor väldigt attraktiva.

Så inte nog med att Allens uttalande är homofobiskt, hon drar även paralleller med tidelag. Och oavsett hur hon ser på det här med att attraktion borde vara något privat så är det ju onekligen så att om man pratar om sin attraktion till gorillor i en intervju med en tidning så är det något man "går runt och deklarerar öppet".


Bildkälla: Pixabay

I samma intervju sade hon också att hon gladeligen skulle vilja återinföra giljotinen som straff och även kastrera våldsamma kriminella.

Och att hon anser att kvinnor med "viktiga" karriärer så som läkare eller tandläkare inte borde vara hemma med barnen, men att kvinnor med vanliga kontorsjobb borde stanna hemma med barnen.

Enligt David Coburn, ledare för Ukip i Skottland står inte Allens åsikter i linje med partiets riktlinjer, men säger ändå att det är upp till väljarna huruvida de vill rösta in henne som representant, skriver Independent.

På tal om gorillor så kan personer som känner att de vill rensa tankarna efter Allens uttalande titta på det här klippet som visar det fina ögonblicket då en gorillaunge föds med kejsarsnitt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Borde Gisela få vara politiker?
Tack för din röst!
Kommentera (17)
Kopiera länk
Dela