Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sarah slängdes ut från gymmet – på grund av det hon hade på sig

- 27/04/2017, 13:22 -

Det ska ha börjat med att hon blev ombedd att byta tröja och när hon inte hade något att byta om till så gick hon in på gymmet ändå.

Många tränar på gym och en kan tycka att man ska få träna i det man känner sig bekväm i. Men någon som ska ha blivit utslängd från en gym är Sarah Villafane.

Hon menar att hon blev utslängd från ett gym på College of Charleston för att hon hade på sig en kortare tröja, en så kallad crop top.

I ett inlägg på Facebook skriver Sarah som händelsen. Det ska ha börjat med att hon blev ombedd att byta tröja och när hon inte hade något att byta om till så gick hon in på gymmet och började träna ändå, skriver Independent.

Under hennes träningspass ska någon från personalen ha kommit fram till henne och sagt åt henne att ta på sig en tröja som täckte.

Sedan ska managern blivit kallad till platsen och hen ska då ha sagt samma sak. I inlägget som blivit uppmärksammat så skriver Sarah att hon slängdes ut på grund av "hygieniska skäl", skriver Independent.


Bildkälla: Facebook

Här kan du läsa inlägget som Sarah skrev på Facebook:

På tal om träning, den här väskan tvättar dina träningskläder – hur coolt är inte det?

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du tränat på ett gym?