Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mardröm på Thailandsflyg efter extrem turbulens

Nyheter | 01/05/2017 11:56

En timme innan planet skulle landa i Bangkok förvandlades flygresan till en mardröm.

Ungefär en timme innan ett Boeing 777-flygplan skulle landa i Bangkok i Thailand drabbades det av extremt kraftig turbulensen, skriver Daily Mail.

Flygplanet, som var på väg från Moskva i Ryssland fullastat med turister, började då skaka väldigt kraftigt, något som gjorde att många passagerare flög runt i kabinen.

– Tydligen hade de som skadades inte på sig sina säkerhetsbälten, säger Vladimir Sosnov vid det ryska konsulatet i Thailand till Daily Mail.

Bildkälla: Instagram

Därför ska också många passagerare ha skadat sig rejält. Enligt uppgifter ska även flera spädbarn ha skadats allvarligt när de flugit ur sin mammors famnar.

Även bagage och mat flög omkring.

– Det hade inte sagts till att man skulle spänna fast säkerhetsbältena vid tillfället, säger en källa enligt Daily Mail.

Bildkälla: TT Nyhetsbyrån

Evgenia Zibrova, en av passagerarna på flygplanet, berättar om brutna ben och både inre och yttre blödningar hos andra passagerare.

"Många från bakre delen av planet har brutit sina näsor. Flera personer har antagligen brutit sina ryggrader. Bebisar är täckta av blåmärken, folk förlorade medvetandet. Jag är tacksam att vi fortfarande lever", skriver Evgenia Zibrova som la ut ett klipp på sin Instagram från förödelsen i kabinen.

Det drabbade planet tillgörde det ryska flygbolaget Aeroflot. Planet på bilden är dock ett annat. Bildkälla: TT Nyhetsbyrån

De skadade fördes direkt till sjukhus när flygplanet landade.

Enligt en källa ska 19 personer hamnat på sjukhus. Två av dem tvingades till akut operation, skriver Daily Mail.

Det här är dock inte första gången ett plan till Thailand drabbas av hård turbulens. Se klippet som visar hur blodigt det var då:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du haft en dålig flygupplevelse?