Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

21-åring körde alldeles för fort – gick själv till polisen

- 02/05/2017, 23:49 -

En man körde nyligen en aning över hastighetsbegränsningen. Fartkameran visade 236 kilometer i timmen.

Det finns alltid den där kompisen. Den där kompisen som kör så snabbt att man håller i sig för livet och till och med ber en bön. Den här personen i Danmark, ja han gick självmant till polisen efter fortkörningen.

Det var i torsdags kväll i Danmark som den 21-årige mannen körde förbi en fartkamera. Det blixtra till direkt hos fartkameran då han körde mer än dubbelt så snabbt än vad som var tillåtet på vägen, skriver Expressen via Ekstrabladet.

När mannen märkte att kameran fångat hans höga hastigheten så gick han direkt till polisen för att ta reda på hastigheten. Han körde i 236 kilometer i timmen.

Bildkälla: TT

Till Ekstrabladet säger presskommunikatören vid polisen, Martin Bjerregaard, att han aldrig varit med om något liknande.

– Under min tid med fartkontroller har jag aldrig hört talas om någon som kör så vanvettigt.

Mannen fick inte direkt några applåder för sitt hastighetsrekord utan blev av med körkortet direkt på plats. Vilken man kanske kan säga var välförtjänt.

Se också videon på den flygande bilen du faktisk kan köpa själv:

Läs också undersökningen som säger att 90-talister är sämst på att köra bil

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kör du alltid enligt hastighetsbegränsningen?