Onsdag 18 Maj
Stockholm

Här är sjuka mäklarknepet – gratis avokadotoast i ett år

Det är en australiensk mäklarfirma baserad i Queensland som står för det märkliga säljknepet.
1 av 3
Det är en australiensk mäklarfirma baserad i Queensland som står för det märkliga säljknepet. Foto: realestate.com.au
Så här ser originalannonsen ut.
2 av 3
Så här ser originalannonsen ut. Foto: Imgur
En av de avokadotoastsen köparen kan claima är denna. Lyxigt med fetaost, men det kan man väl ändå förvänta sig om man lägger ner 600 000 dollar på ett hus.
3 av 3
En av de avokadotoastsen köparen kan claima är denna. Lyxigt med fetaost, men det kan man väl ändå förvänta sig om man lägger ner 600 000 dollar på ett hus. Foto: realestate.com.au

Köp huset och få gratis avokadomackor i ett år. Så funkar den australiska mäklarfirmans nya taktik. Allt du behöver göra är att betala 600 000 dollar.

Kommentera (22)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nyheter24 har tidigare skrivit om det växande fenomenet avokadohand, men här är säljannonsen som kan komma att chockhöja antalet avokadorelaterade olyckor.

Det är en mäklarfirma i Queensland, Australien som kommit på det unika säljknepet. Klockrent eller bara dumt? Ja det är upp till dig att avgöra.

I annonsen går att läsa: "Vi inkluderar gratis avokadomackor en gång i veckan under ett år på ditt favoritkafé."

AnnonsenSåhär såg originalannonsen ut. Bildkälla: Imgur

Mäklarfirman applicerar erbjudandet, som ska locka en avokadoälskande målgrupp, på flera olika fastigheter. Bland annat gäller dealen om du slår till på denna trea vars utropspris ligger strax under 600 000 dollar, cirka 5,3 miljoner kronor.

Enligt Buzzfeed kom idén till när mäklarfirman diskuterade hur de kunde locka köpare till området Sherwood, en förort till den populära staden Brisbane. Och så här fint presenterar de mackorna på sin hemsida:

AvokadotoastMan får till och med fetaost på! Bildkälla: Realestate.com.au

Men självklart kan du inte roffa åt dig gratis mackor hela tiden. Erbjudandet är begränsat till en avokadomacka i veckan! Är du ett par som köper något av husen får ni dock varsin macka. Schysst va? Oavsett vad man tycker om det udda säljknepet verkar det ändå fungera. Redan har ett av husen sålts.

Mackerbjudandet kan nog utöka antalet avokadohand – borde frukten ha en varning?

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera (22)
Kopiera länk
Dela