Söndag 18 Apr
Stockholm

Tjej mikrade sköldpadda till döds – lade ut bilden på nätet

En tonårstjej ska ha mikrat sin sköldpadda.
1 av 3
En tonårstjej ska ha mikrat sin sköldpadda. Foto: Sociala medier/Privat
Något som fått internet att bli riktigt arga.
2 av 3
Något som fått internet att bli riktigt arga. Foto: Sociala medier
Nu har en namninsamling startats för att hon ska bli anmäld.
3 av 3
Nu har en namninsamling startats för att hon ska bli anmäld. Foto: Sociala medier

Tjejen körde sin sköldpadda i mikrovågsugnen och tog en bild efter att den dött och lade ut på sociala medier, och folk blev riktigt arga.

Kommentera (126)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Användaren Jonasia Simpson lade ut en före- och efter-bild på nätet där hon mikrat sin sköldpadda till döds. Bilden blev snabbt viral och många var minst sagt upprörda över bilden, skriver Metro UK.

Flera personer började skriva både hot och hat på inlägget, och snart drog även en namninsamling igång för att användare, som tros vara en tonåring från Boston, ska anmälas för djurplågeri.


Bildkälla: Sociala medier

Hennes mamma ska även ha blivit informerad om vad dottern gjort, men istället för att bli arg skrattade mamman bara bort det. Detta har lett till att även hon fått motta kritik och hat på nätet.

I namninsamlingen står bland annat: "Inte bara dödade Jonasia familjens husdjur, och inte bara stöttade hennes mamma hennes beslut, de har tillsammans uppvisat en total avsaknad av sympati för djurs välmående".

Klicka för att visa

De kräver också att Jonasia och mamman båda ska sättas i fängelse, eller åtminstone få böter så de aldrig kommer göra något liknande igen.

Det här är inte första gången en tonåring torterar ett djur till döds och lägger upp bilder på det, den här 16-åringen sätter nämligen sitt marsvin i mikron – för att få likes.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.
Borde hon anmälas?
Tack för din röst!
Kommentera (126)
Kopiera länk
Dela