Pappan: Därför har jag mitt barn i koppel

En amerikansk pappa har väckt uppmärksamhet efter att han lagt upp en bild på sitt dotter när han har henne i en koppelsele för barn.


En amerikans pappa vid namn Clint Edwards från Oregon, USA, har väckt en hel del uppmärksamhet när han visat på sin blogg att han brukar ha sin dotter i sele

Nu bemöter han kritiken och berättar varför han valt att ha sele på sin dotter när de är ute på offentliga platser. 

– Om jag inte har sele på Aspen när vi är på zoo eller i köpcenter så kommer hon försvinna från mig och bli efterlyst i högtalarna. Jag gör så för att jag vet att mitt barn är i säkerhet, utan att bli sinnessjuk av ansträngningen. Hon är en vildbase, selen har redan gjort så att hon inte sprungit ut i en väg och stoppat handen i en ismaskin, säger han på Facebook. 

Och faktum är att han inte bara fått kritik för sitt val. Flera föräldrar har nämligen hört av sig till honom personligen för att tacka honom. 

– De berättar om situationer där de önskar att de själva använt en sele eftersom det besparat dem oro och stress. Eller att deras barn kommit till skada på grund av att de inte haft sele på dem, säger han till Dagens.dk.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Mollie som är Australiens yngsta mamma och nu är gravid med sitt andra barn. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du kunna tänka dig att ha ditt barn i sele?
Tack för din röst!