Paret hade sex på planet – nu har historien tagit en oväntad vändning

De båda ska ha varit extremt fulla när det hände. Nu har det också kommit fram nya uppgifter.


Du kanske kommer ihåg paret som valde att joina 10 000-metersklubben på ett lite mer udda sätt. De valde nämligen att ha sex – helt öppet – på ett flygplan mellan Manchester i England och den spanska ön Ibiza.

21-årige Kieran Williams, som filmade händelsen, berättade bland annat att paret var extremt fulla, och att de väckte medpassagerarnas uppmärksamhet redan innan sexet inleddes.

Nu har den här historien tagit en oväntad vändning. Det har visat sig att paret inte alls var ett par – och att en möjlig otrohetsskandal nu kan börja rullas upp.


Det har nämligen visat sig att mannen, en 31-årig man från staden Windermere i England, var på en svensexa med sina kompisar när flygplansligget inträffade.

– Han är känd som en kvinnokarl. Det var bara en random kvinna som han var med. De kände inte varandra innan, säger en kompis till mannen enligt The Sun.

Men det här betyder också att han snart ska gifta sig. Och mycket riktigt väntar där hemma hans 25-åriga fästmö – som han ska ha varit tillsammans med i sex år – och som till råga på allt är gravid i sjätte månaden, enligt uppgifter. 

– Jag skulle inte vilja vara honom när hon får reda på det här, tillägger kompisen, enligt tidningen.

Men överraskningarna slutar inte där.

Enligt The Sun ska även kvinnan i filmklippet också ha varit på en möhippa.

Hur den här historien slutar återstår minst sagt att se.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du medlem i 10 000-metersklubben?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ukraina: 37 000 människor kan saknas

Utsläpp från myndigheters tjänsteresor ökar

Utsläppen från svenska myndigheters tjänsteresor ökade mellan 2022 och 2023. Men nivån på utsläppen ligger fortfarande mycket lägre än året före pandemin.

Krock mellan bil och malmbil utanför Pajala

En person har förts till sjukhus med ambulanshelikopter efter att ha krockat med en lastbil utanför Pajala, uppger polisen.

Georgien går vidare med omstritt lagförslag

Parlamentet i Georgien har röstat för att gå vidare med ett kontroversiellt lagförslag med röstsiffrorna 78–25. Lagförslaget, som gör att organisationer med utländska kopplingar kan stämplas som att driva "främmande makts intressen", debatteras vidare under kvällen.

Slutar betala pension till boende i Sverige: De drabbas

Den finska folkpensionen ska sluta betalas ut till de som bor i utlandet. Det är framförallt boende i Sverige som påverkas av beslutet. Finska medborgare är i chock, rapporterar Sveriges Radio.

Man åtalas för grovt övergrepp mot barn

En man i 45-årsåldern åtalas för grovt sexuellt övergrepp mot ett sjuårigt barn i Västerås, rapporterar VLT.