Mystisk kvinna gråter genom folks brevlådor – sprider panik

- 27/07/2017, 19:21 -
En gråtande kvinna har skrämt livet ur boende på en gata i England.
1 av 3

En gråtande kvinna har skrämt livet ur boende på en gata i England.

Pixabay/TT

Kan det vara ett nytt knep för att lura folk?
2 av 3

Kan det vara ett nytt knep för att lura folk?

Pixabay

Eller var det någon som desperat ropade på hjälp?
3 av 3

Eller var det någon som desperat ropade på hjälp?

TT

En kvinna i engelska Merseyside har enligt flera polisanmälningar desperat gråtit på hjälp genom folks brevinkast.

Höga gråt och nästintill viskande rop på hjälp har skrämt slag på flera boende i Kirkby i engelska Merseyside, skriver brittiska Metro.

Genrebild. Bildkälla: Pixabay

Den lokala polisen fick flera samtal från personer som bor på vägen Burnard Crescent där samtliga uppger att de hört en kvinna som grät genom deras brevinkast mellan klockan två och fem på natten den 15 juli.

En person uppger att denne är orolig att det handlar om "ett nytt knep för att råna" där personer skulle springa in i lägenheten om någon öppnade för att hjälpa den gråtande kvinnan. En annan säger att hon inte "länge känner sig säker i sitt eget hem".

För tidningen Liverpool Echo berättar Bec Edmunds, som bor på gatan, att flera personer hört samma kvinna men att ingen ska ha öppnat dörren. Hon uppger att hennes granne hörde att kvinnan "ropade att hon inte hade några pengar".

Nu är rädslan stor hos flera av de boende att kvinnan ska komma tillbaks. Polisen bekräftar att de fått samtal från oroliga boende och att en kvinna hört kvinnan i över en timme. Då ska hon ha skrikit: 

"Hjälp mig, släpp in mig! Jag har ingenstans att gå!". Enligt uppgift ska ingen person ha öppnat dörren.

TT

Så vem är den här mystiska kvinnan? Det är ingen som vet. Kanske var det ett listigt knep för att lura folk att öppna dörren – kanske var det bara en desperat kvinna som skrek efter hjälp.

Läs också om Sasha som hittade ett mystiskt brev i sitt hus – som hade förutspått flera händelser i världen. Läs även om den mystiska bilden som delar internet i två läger – vad är det på bilden?

TV: Amanda, 18, filmade mystiskt ljusfenomen – expert vet inte vad det är

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.