Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anställd på McDonald's delar bild: "Kom ut ur glassmaskinen"

Nyheter | 26/07/2017 10:41

En man som påstår att han jobbat för McDonald's har delat fruktansvärda bilder.

Det började med att en kille, som går under namnet Nick på Twitter, började sprida bilder som inte är för den kräsmagade. Han påstår i alla sina tweets att bilderna kommer från hans arbetsplats på McDonald's i amerikanska delstaten Louisiana.

Twitter

Bilderna visar, vad han i alla fall skriver är, en riktigt skitig del från en av restaurangens glassmaskiner. Fylld med en grönaktig sörja.

Många har reagerat väldigt starkt och hans första tweet har fått över 14 000 retweets och över 1 200 svar.

Twitter

Fortsättningsvis började en del personer ändå ifrågasätta om det inte var droppbrickan där fett samlas efter stekning som han delat. Men Nick hävdar bestämt att det kommer från glassmaskinen. 


Twitter

Efter de första bilderna så fortsatte personen att dela fler bilder. Många föreställande skitiga golv och lortiga maskiner. 

 Twitter

I en sista bild delar han vad som föreställer frysta burgare och nuggets och skriver: "Eftersom jag ändå hänger ut McDonald's kan ni lika gärna se vad ni äter – direkt från frysen".

Twitter

Men varför delar han bilderna då? Jo, på Twitter skriver "Nick" att han fick sparken och redan har ett nytt jobb. Vi kan med andra ord inte garantera att det här är sant, men å andra sidan verkar i alla fall personer på Twitter tro det.

Twitter

En användare skriver dock att "Hur kan din gren av McDonald's bevisa att det är så här alla restauranger ser ut?", varpå "Nick" svarar att "Det gör det inte".

När Daily Mail sökt kontakt med McDonald's har de valt att inte besvara påståendena.

Läs också om det sjukaste som svensk Donken-personal varit med om på jobbet.

TV: Se mer bekännelser från Donken-personal här

Tror du att bilderna är äkta?